Films

Film: The Big Wedding

The Big Wedding Titel: The Big Wedding.
Regie: Justin Zackham.
Verschenen: 9 mei 2013
Duur: 89 minuten
Cast: Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton.
Genre: Comedy.

In de hilarische film The Big Wedding maken we kennis met Don en Ellie Griffin, die al jaren geleden zijn gescheiden. Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. Maar dat blijkt zo makkelijk nog niet…

Als ik ergens wel van houd dan is het wel een simpele romcom, waarbij je niet hoeft na te denken en puur kunt genieten. The Big Wedding is precies zo’n film! De film is gevuld met een perfecte sterrencast, waaronder Amanda Seyfried en Robert DeNiro. Daarnaast heeft The Big Wedding een goed en simpel verhaal waarmee je 89 minuten lang vermaakt wordt. Ik vond het echt een fijne film omdat hij zo makkelijk wegkijkt en ook hilarisch is ingestoken. Mijn vriend vond de films zelfs grappig, omdat het een hoog humorgehalte heeft. Dat vind ik heel belangrijk bij een romcom: dat het ook daadwerkelijk grappig is en niet alleen zoetsappig.

The Big Wedding vond ik een enorm grappige film

Het verhaal van The Big Wedding zat ook goed in elkaar. Het is niet een typische romcom waarbij je alles al voorziet, want er is gebruik gemaakt van verschillende verhaallijnen die uiteindelijk samenkomen. Een echte familiefilm dus! The Big Wedding is een ideale film om meerdere keren te kunnen kijken zonder jezelf te vervelen. Ik heb hem namelijk al meerdere keren gezien, zo leuk vond ik hem. Op van die regenachtige zondagen is het zo’n film die je heerlijk kunt kijken met een bak popcorn en een kop thee. Benieuwd geworden? Je kunt de film hier kopen als DVD.

Rating: 7,5/10

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply acrazylady juli 21, 2013 at 07:25

    hij lijkt me leuk

  • Reply Joanydvv juli 21, 2013 at 12:04

    Lijkt me een leuke film 🙂

  • Reply Marion juli 21, 2013 at 12:53

    Lijkt me een leuke film!

  • Leave a Reply