Films

Film: The Avengers

The Avengers

Titel: The Avengers
Regie: Joss Whedon
Verschenen: 25 april 2012
Duur: 143 minuten.
Cast: Robert Downey Jr., Scarlet Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jemery Renner.
Genre: Actie, avontuur, science fiction.

Wanneer een onverwachte vijand zich aankondigt en de wereldwijde veiligheid bedreigt gaat Nick Fury, Directeur van de internationale vredes organisatie S.H.I.E.L.D., op zoek naar een een uitzonderlijk maar ijzersterk team waarmee hij de wereld kan redden van de ondergang. Over de hele wereld begint hij aan een moedige werving van teamlede

Mening:
The Avengers is gebaseerd op de stripboeken van Marvel “The Avengers”, hierin komen onder andere de superhelden ‘The Hulk’, ‘Iron Man’ en ‘Thor’ in voor. Nog meer uitgegeven stripverhalen zijn bijvoorbeeld de succesvolle ‘The Fantastic Four’ en ‘SpiderMan’. Doordat ik deze films zo leuk vond dacht ik dat deze film ook erg leuk zou worden. Ik zag de trailer van The Avengers en vol enthousiasme zat ik in de bioscoop. 3D brilletje op en genieten maar. Ik ben het type meisje dat ontzettend veel van actie houdt, sci-fi en avontuur.

Het verhaal van The Avengers is gruwelijk goed

Het verhaal van The Avengers is gruwelijk goed, de effecten waren awesome en ook de personages waren geniaal geacteerd. Robert Downey Jr., hij is mijn held. Die man heeft zoveel humor (wat overigens ook al te zien is Sherlock Holmes), maar bij deze film komt het tot zijn recht. Natuurlijk blijft het een superhelden film en moet het goedkomen. Ik heb 2 uur en 23 minuten genoten van deze film en wanneer hij uitkomt op DVD ga ik hem dan ook zeker aanschaffen. Hou jij van actie? Avontuur? Science Fiction? Dan zeg ik: KIJKEN. De cast is ook nog eens aardig indrukwekkend, naar mijn idee speelt half Hollywood in de film! Lees hier de recensie van het vervolg.

Rating: 9/10

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Floor juli 4, 2012 at 10:03

  Ah, ik vind Chris Hemsworth zo stoer als Thor, haha!

 • Reply Anneke juli 4, 2012 at 10:34

  Het leek mij ook een erg leuke film, maar ik ben er niet aan toe gekomen om ‘m in de bioscoop te zien. Als ‘ie uit is op dvd dan ga ik ‘m zeker een keertje kijken.

 • Reply JoanyDV juli 5, 2012 at 10:59

  Ik houd ook van dit soort film. Gisteren zijn mijn man en ik naar de nieuwe Spider-Man film geweest. Ook zo’n heerlijk actie spectakel.

 • Reply Inge april 30, 2013 at 14:30

  Moet je de individuele films van de superhelden gezien hebben om hier iets van te snappen? Ik heb namelijk wel de films van Iron man gezien (geniale films) maar ik heb niets gezien van The Hulk of Thor.

 • Leave a Reply