Film: Ted - Adorable Books
Films

Film: Ted

ted


Titel: Ted
Regie: Seth MacFarlane
Verschenen: 13 september 2012
Duur: 106 minuten
Cast: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Aedin Mincks, Ginger Gonzaga
Genre: Komedie

Deze komedie vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Mening over Ted

Dat deze film vrijwel geen verhaallijn zou hebben en vol met ontzettend flauwe humor zou zitten, had ik al verwacht bij het zien van de regie: Seth MacFarlane. Dit is de bedenker van Family Guy.
De film zit werkelijk vol met humor en lachen zal je zeker terwijl je deze film kijkt. Natuurlijk komt er liefde in voor, maar dit wordt niet zoetsappig uitgebreid verteld. Ze hebben gewoon een relatie, klaar. Het tot stand komen van de relatie wordt niet groots verteld. Puur alleen het feit al dat er een scheldend, oversekst teddybeer in voorkomt die kan praten maakt het al leuk.
Natuurlijk komen er problemen. Zo gaat door Ted de relatie niet meer goed en zijn er mensen die Ted graag willen kopen. Het verhaal heeft een kleine wending als het een heel klein beetje spannend begint te worden. Helaas is het einde erg voorspelbaar, maar goed wat wil je dan ook met een komedie van Set MacFarlane.

Je merkt duidelijk dat de humor van Family Guy er sterk inzit. Een typische film waarbij je lekker achterover kan hangen en kan lachen zonder de film echt te volgen. Een film zonder diepgang, maar eentje die ik wel aan iedereen zal aanraden met een beetje humor.

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply joanydvv september 25, 2012 at 14:29

    Lijkt mee een erg grappige film 🙂

  • Reply Anneke september 25, 2012 at 15:45

    Ik ga waarschijnlijk dit weekend naar deze film. Ik heb wel zin in even lachen!

  • Leave a Reply