Films

Film: Taken 2

Taken 2
Titel: Taken 2.
Regie: Olivier Megaton.
Verschenen: 22 november ’12
Duur: 92 min.
Cast: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen.
Genre: Actie, crime, thriller.

In het eerste deel, Taken, werd zijn dochter Kim (Maggie Grace) ontvoerd door de Albanese maffia in Parijs. Bryan weet zijn dochter te redden, maar de maffia zint op wraak. Ze besluiten Mills en zijn vrouw Lenore, een rol van de Nederlandse Famke Janssen, te ontvoeren tijdens hun vakantie in Istanbul. Maar Bryan is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven, hij doet er alles aan om zijn gezin te beschermen.


Mening:

Nadat ik Taken 1 had gezien werd ik razend enthousiast en wilde ik Taken 2 ook zien. Vaak hoor je dat een vervolg minder goed is dan een eerste deel, maar geloof me… Dit deel is net zo spannend als het vorige deel en misschien zelfs wel spannender.

Taken 2 is een onwijs spannende film

De maffia uit deel 1 is weer terug en wil dit keer Bryan samen met zijn gehele gezin ontvoeren. Gelukkig weet zijn dochter Kim te ontkomen, en in plaats van dat Kim nu wordt gered door haar vader, redt Kim haar ouders. Hoe bizar is dat?! Taken 2 bevat echt een spannende verhaallijn, hier en daar wat vieze shots (denk aan; mensen die op gruwelijke wijze vermoord worden.. Ik kan daar niet echt naar kijken!). Ik heb enorm genoten van de film door alle goede scènes, de filmmakers hebben dit goed gedaan.

Taken 2 is een onwijs spannende film waar ik heel erg van genoten heb. De spanning is enorm goed opgebouwd en weet je helemaal in zijn greep te houden. Ik hoop vurig dat er nog een nieuwe Taken komt, want na Taken 2 wil ik alleen maar meer.

Rating: 9/10

Heb jij de film Taken 2 al gezien? Ik ben benieuwd wat je er van vind.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Joanydvv april 10, 2013 at 11:24

    Ik vond het eerste deel erg spannend dus denk dat ik deze ook maar eens ga kijken binnenkort.

  • Leave a Reply