Films

Film: Step up 4: Miami Heat

Tunnels Titel: Step up 4: Miami Heat
Regie: Scott Speer
Verschenen: 26 juli 2012
Duur: 99 minuten.
Cast: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Cleopatra Coleman.
Genre: Drama, music, romantiek

In Step up 4 gaat Emily (Kathryn McCormick), de dochter van een rijke zakenman, naar Miami om haar dromen te verwezenlijken en professioneel danseres te worden.

In Miami ontmoet Emily Sean (Ryan Guzman) een aantrekkelijke jongen die leiding geeft aan een danscrew die grote en vernieuwende flash-mobs maakt. De crew, the MOB, is vastbesloten om een wedstrijd te winnen waar ze een flink geldbedrag mee kunnen verdienen.

Emily’s vader werkt ondertussen aan een bouwproject waarbij de MOB’s historische achtergrond in gevaar komt en waardoor duizenden mensen hun huis dreigen kwijt te raken. Emily en Sean gaan samen de strijd aan tegen het ontwikkelingsbedrijf van Emily’s vader. Ze veranderen de flash mobs in protest mobs met het risico dat ze hun eigen dromen moeten opgeven voor een groter doel.

Ik stond te springen om Step up 4: Miami Heat te zien

Als voormalig danser en groot fan van de andere step up films stond ik te springen om deze film te zien. Ik had al meerdere foto’s en trailers gezien en ik was om! In de bioscoop werd je meegetrokken, door de 3D bril, in de wereld van Miami waar gedanst werd. De choreografie vond ik echt geweldig, heel mooi en strak gedaan. De verhaallijn was weer een beetje ‘zoals verwacht’, maar dat maakte het niet minder leuk!

Wat ik ook mooi vond was dat er niet gedanst werd tegen elkaar, zoals in battles, maar mét elkaar. Er was één grote harmonie binnen de groep en daardoor was het alleen maar gezelligheid. Ohja, enne, voor de sixpack van de sexy Sean hoef je in ieder geval niet thuis te blijven, want die zag je onwijs vaak terugkomen. We like!

Rating: 7/10

bol-button

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.