Filmrecensies

Film: Spectre

Titel: Spectre
Regie: Sam Mendes
Verschenen: 6 november 2015
Duur: 148 minuten
Cast: Daniel Craig, Christopher Waltz, Ralph Fiennes
Genre: actie, avontuur, thriller

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren.
Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de complexe, bedrieglijke waarheid achter SPECTRE.

Mening:
Vandaag is het tijd voor de filmrecensie van Spectre op Adorable Books! De recensie van Skyfall heb je al eerder kunnen lezen op onze blog.

Spectre wordt geopend met een gigantisch spannende scene waarin je James Bond aan het werk ziet. Hij is in Mexico bezig met een geheime klus. Onwijs tof: terwijl hij daar is, vindt dia de los muertos plaats: de dag van de doden wordt dit ook wel genoemd. Vervolgens wordt de film geopend met het nummer van Sam Smith en begint de film echt.

Spectre vindt plaats op diverse locaties. Niet alleen Mexico komt aan bod, ook Londen en Rome komen onder andere aan bod. In Skyfall vond de film ook op verschillende locaties plaats en ik denk dat dat ook een van de meest sterke factoren is van de Bond films (die geregistreerd zijn door Sam Mendes).

Natuurlijk is deze film niet compleet zonder de typische James Bond situaties: veel drank en vrouwen. Dit keer komen er meer vrouwen in de film voor dan bij bijvoorbeeld Skyfall. Spectre bevat heel veel actie en weet je tot de allerlaatste minuut te grijpen met het sterke verhaal. Ik kan de film dan ook zeker aanraden als je op zoek naar actie en spanning bent, want met Spectre ben je aan het juiste adres.

 

Rating: 8/10

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.