Films

Film: Something Borrowed

Titel: Something Borrowed
Regie: Luke Greenfield
Verschenen: juni 2011
Duur: 112 minuten
Cast: Kate Hudson, Ginnifer Goodwin, Colin Egglesfield,
Genre: Drama, komedie, Romantiek

Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, heeft Rachel (Ginnifer Goodwin) het gevoel dat haar leven zich nog niet heeft ontwikkeld zoals ze had gehoopt. Ondanks een goede baan als advocate en leuke vrienden, waaronder extravagante beste vriendin Darcy (Kate Hudson), realiseert Rachel zich steeds vaker na een avondje uit dat zij weer alleen naar huis toe gaat. Dit verandert echter na afloop van het verjaardagsfeest wat Darcy voor haar organiseert: Rachel belandt in een dronken bui in bed met Dex, een oud studiegenoot én… Darcy’s huidige verloofde. Verschrikt vragen ze zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren en proberen het voorval te vergeten. Maar al snel slaat bij beiden de twijfel toe: was het eigenlijk wel een vergissing?

Mening

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wat een heerlijke romcom is dit! Kate Hudson is sowieso een van mijn favoriete actrices uit de romcoms, want haar rollen zijn altijd zo heerlijk overdreven. Je moet ervan houden, anders vind je het waarschijnlijk drie keer niks. Ginnifer Goodwin (bekend uit Once Upon a Time) speelt de nette en beschaafde Rachel. Haar beste vriendin Darcy is het tegenovergestelde van Rachel. Darcy krijgt altijd haar zin en doet waar ze zin in heeft. Darcy is verloofd met Dex, oud studiegenootje van Rachel. Ze gingen veel met elkaar om tijdens hun studie en Rachel had wel degelijk een oogje op Dex. Voordat Rachel er erg in had, dreef ze Dex in de armen van haar BFF Darcy.

Ondertussen krijgt Rachel advies van Ethan (John Krasinski). De dynamiek tussen deze twee maakt de film erg grappig. Krasinski speelt een ontzettend grappige rol. Dit is een heerlijke film om samen met je vriendinnen te kijken. Een knappe man (Colin Egglesfield), romantische scènes en een portie humor. Ik heb een heleboel slechte recensies gelezen over deze film, maar ik vind het gewon een heerlijke film.

Rating: 8/10

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Nicole november 25, 2013 at 19:28

    Wauw, die trailer is superleuk! Ben nu behoorlijk nieuwsgierig geworden naar de film 🙂

  • Reply Kelly november 25, 2013 at 20:52

    Ik heb deze ook gezien, erg leuk!

  • Reply Lisanne december 2, 2013 at 20:54

    Ik vond dit ook een leuke film 🙂

  • Leave a Reply