Filmrecensies, Films

Film: Sex Tape

Titel: Sex Tape
Regie: Jake Kasdan 
Verschenen: augustus 2014
Duur: 94 minuten
Cast: Cameron Diaz, Jason Segel
Genre: Komedie 

Vroeger hadden Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken… Ze besluiten – want waarom ook niet? – om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen

Mening: 

Annie en Jay hadden vroeger een stomend seksleven, maar inmiddels hebben ze het allebei te druk met werk en kinderen. In een dolle bui besluiten ze een drie uur durende privé avontuur op te nemen voor de camera. De nachtmerrie begint de volgende dag als blijkt dat hun video is gesynchroniseerd met alle iPads die ze ooit cadeau hebben gedaan aan mensen. Mijn eerste vraag: waarom zou je zoveel iPads cadeau doen? Hebben ze geld te veel? Nee. Jay werkt bij een muziekmaatschappij en hij wil leuke afspeellijsten delen met vrienden en familie. Behoorlijk omslachtig als je het mij vraagt, maar hey, ze moesten toch iets verzinnen voor de film. In plaats van de video van de Cloud af te halen, rijdt hij met Annie door de stad om alle uitgedeelde iPads terug te krijgen voordat iemand hun video heeft gezien.

Ik was al een tijdje benieuwd naar deze film en vorige week ging ik hem eindelijk kijken samen met een vriendin. We hadden zin in een leuke film waar je niet bij na hoeft te denken: nou, dat is deze film zéker. We hebben heel veel gelachen en dat komt volledig doordat Cameron Diaz en Jason Segel zo leuk spelen. Heerlijk voor een avondje thuis op de bank met cola en popcorn. Geschikt om met je vriendinnen te kijken, maar ook zeker met je vriend!

Rating: 8/10

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ellis oktober 14, 2014 at 08:03

  Mijn vriend wil deze film ook heel graag zien. Eigenlijk trekt hij me niet zo, maar vooruit. Als ik dit zo lees is ie wel te doen 🙂

 • Reply Kelly oktober 14, 2014 at 11:51

  Klinkt prima! Ik had er eigenlijk heel veel negatiefs over gehoord, maar ik ben nu wel erg benieuwd. 🙂

 • Reply Anneke oktober 14, 2014 at 12:10

  Het omslachtige met die iPads vind ik ook een beetje raar. Ze hadden best iets geloofwaardigers kunnen bedenken, toch? Maar het lijkt me verder wel een leuke film. Vooral door Jason eigenlijk.

 • Reply Lieke oktober 14, 2014 at 14:57

  Dit lijkt me echt zo’n slechte film, haha :p Maar ik wil hem toch wel een keertje kijken binnenkort.

 • Leave a Reply