Filmrecensies, Films

Film: Set It Up


Ongeveer een week geleden verscheen de feel good movie Set it Up op Netflix. Deze Netflix original bevat een aantal ingrediënten voor een perfecte film die je op zaterdagavond met je vriendinnen kijkt!

Twee overwerkte assistenten zijn hard toe aan vakantie en bekokstoven samen een plan om hun bazen, die workaholics zijn, verliefd op elkaar te laten worden.

Harper en Charlie doen niets anders dan werken, werken, werken. En dan ook niet meteen de droombaan van hun leven, nee ze zijn assistent. Beiden moeten ze alles doen om hun baas tevreden te houden, wat dus ook betekent dat ze vaak moeten doorwerken tot in de late uurtjes. Wanneer ze elkaar tegenkomen en er achterkomen dat hun bazen wel erg veel op elkaar lijken, bedenken ze een plan om hun aan elkaar te koppelen. Want als hun bazen bezig zijn met de liefde, hebben zij éindelijk vrije tijd om even bij te komen.

‘Set it up is een heerlijk cliché, perfect voor op de zaterdagavond’

Ah, toen ik de omschrijving las van Set it Up dacht ik: ‘yes, weer een parent trap-achtige film’. Ik houd van films waar mensen gekoppeld worden en ook van films die gaan over verschrikkelijke bazen. Set it up is een heerlijke cliché film waarbij je eigenlijk vooraf al weet hoe het gaat eindigen. Maar dat is niet erg als je daar rekening mee houdt. Als je graag een luchtige film zoekt, waarbij je kunt lachen en kunt wegzwijmelen, dan is Set it up zeker iets voor jou. Ja, van mij mag Netflix nog veel meer van zulke films maken, want ik kijk ze wel en geniet er nog van ook!

Set it up

Titel: Set It Up
Regie: Claire Scanlon
Verschenen: 15 juni 2018
Duur: 105 minuten
Cast: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu
Genre: Comedy, romantiek

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anne - Ditisanne.nl juni 19, 2018 at 11:05

    Klinkt leuk, ik ga hem op mijn lijst zetten!

  • Reply Kelly juni 19, 2018 at 18:42

    Deze ga ik er vanavond denk ik maar eens opzetten! Klinkt leuk. 🙂

  • Leave a Reply