Film: Rango - Adorable Books
Films

Film: Rango


Titel: Rango
Regie: Gore Verbinski
Verschenen: 2 maart 2011
Duur: 107 minuten
Cast: Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Ned Beatty, Alfred Molina
Genre: Animatie

De kameleon Rango wordt uit zijn beschermde leventje als huisdier gerukt en komt in de verlaten woestijn terecht. Na een avontuurlijke reis belandt hij in een uitgedroogd woestijndorpje, waar een ernstig tekort aan water is. Door allerlei stoere verhalen over zichzelf te vertellen zien de dorpsbewoners hem als een held, een rol die de kameleon maar al te graag aanneemt. Maar Rango leert al snel dat het leven van een held niet over rozen gaat en dat je je bij vrienden niet voor hoeft te doen als iemand anders.


Mening:

Ik ben dol op animatiefilms! Doordat Johnny Depp Rango heeft ingesproken stond deze hoog op mijn lijstje. Het verhaal is erg grappig met af en toe zelfs een serieus moment. Wat ik vooral erg leuk vond, was dat je Johnny Depp precies terug ziet in Rango. Het blijft natuurlijk een animatiefilm en hierdoor krijg je vaak niet degene goed te zien die de animatie inspreekt. Bij deze film is dat dus wel anders! De manier van doen, ja. Die rol past perfect bij Johnny Depp.
Ik heb vaak de neiging dat een film te lang duurt. Dat had ik bij deze film niet. Voor ik het wist was hij afgelopen! Natuurlijk blijft het een kinderfilm en zit er een goed einde aan. Het verhaal is ontzettend leuk, heel grappig en ik heb vaak zitten lachen. Een aanrader, zeker weten. Het is een echte familiefilm, maar natuurlijk ook een film om zelf even lekker te kijken.

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply ChellesBlog december 10, 2012 at 13:20

  Klinkt als een leuke film, die ik graag zou willen zien!

 • Reply Joanydvv december 11, 2012 at 12:11

  Ik vind Rango echt een hele leuke film. En die animaties zijn echt verbluffend realistisch 🙂

 • Reply Luca december 22, 2012 at 17:25

  ik had hem gezien
  er werd veel over geroepen van leuk en goed
  maar ik vond het wel leuk alleen viel mij wel tegen

 • Leave a Reply