Films

Film: Project X

Project XTitel: Project X
Regie: Nima Nourizadeh
Verschenen: Maart 2012
Duur: 88 minuten
Cast: o.a. Thomas Mann, Oliver Cooper, Nichole Bloom, Nick Nervies, Caitlin Dulany.
Genre: Komedie

Project X volgt drie onpopulaire scholieren die zichzelf voor eens en voor altijd op de kaart willen zetten. Wat begint als een onschuldig idee om een onvergetelijk feest te organiseren, loopt al snel compleet uit de hand als het nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt. Dromen vallen in duigen, reputaties worden geschonden, en helden worden geboren.

Mening over Project X

Drie totaal niet populaire middelbare scholieren besluiten een feest te geven om zichzelf bekend te maken. Thomas is jarig, dus dat is een goede reden voor een feest. Dat weekend zijn zijn ouders niet thuis, dus dat komt helemaal mooi uit.

Het lijkt alsof de film als home-video is opgenomen en dat is ook de bedoeling. Ze nemen alles zelf op om later terug te kunnen kijken. Thomas wil een klein feestje, omdat hij bang is dat het anders uit de hand loopt. En natuurlijk zijn er veel te veel mensen uitgenodigd en loopt het ook daadwerkelijk uit de hand. De politie komt erbij, ze komen op het nieuws en het huis vliegt in de fik. Ik vond het wel een grappige film, maar verder niet heel bijzonder! Leuk om eens gezien te hebben maar niet het type film dat je gezien moet hebben of meerdere keren kunt bekijken.

Rating: 6.5/10

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Alyssa juni 28, 2012 at 12:13

    Hier heb ik veeeeel goede verhalen over gehoord! Wil ‘m graag nog een keertje zien ­čÖé

  • Leave a Reply