Films

Film: Percy Jackson and the sea of monsters

Percy Jackson and the sea of monsters Titel: Percy Jackson and the sea of monsters
Regie: Thor Freudental
Verschenen: 15 augustus 2013
Duur: 106 minuten
Cast: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon Jackson
Genre: avontuur, fantasy, family

In Percy Jackson: Sea of Monsters vervolgt de jonge halfgod Percy zijn epische reis.Om hun wereld te redden, moet hij samen met zijn vrienden het magische Gulden Vlies vinden. Ze maken een gevaarlijke tocht door de onbekende wateren van ‘De zee van monsters’ en binden de strijd aan met angstaanjagende wezens, een zombieleger en het ultieme kwaad.


Eindelijk is er een vervolg gekomen op de eerste Percy Jackson film! Ik was stiekem best benieuwd hoe het verder zou gaan, al had ik niet veel verwachtingen. Ergens had ik verwacht dat er helemaal geen vervolg zou komen, aangezien de eerste film niet zo heel goed was beoordeeld.

Ik vond de eerste film vermakelijk, maar niet geweldig. Hij was best kinderlijk ingestoken en ook niet zo leuk zoals ik het boek vond. Van deel 2, Sea of Monsters, had ik ook niet hoge verwachtingen, en dat is maar goed ook. Ik vond het een leuke film, hij was vermakelijk. De film was alleen meer wat voor een jongere doelgroep, voor kinderen vanaf 12 jaar.

Percy Jackson and the sea of monsters is een vermakelijke film

Het is fijn dat ik een unlimited pas heb en daardoor geen geld weggooi door het bekijken van een film. Ik zou voor deze film zeker wel thuisblijven en niet speciaal naar de bioscoop gaan. Ik vind Percy Jackson and the Sea of Monsters een ideale film om thuis te kijken. Heerlijk op een regenachtige dag met een zak popcorn. Het is een vermakelijke film die je zeker wel moet hebben gezien als je de boeken ook hebt gelezen. Mocht je Percy Jackson and the sea of monsters willen zien, dan kun je de DVD hier kopen.

Rating: 6,5/10

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.