Film: People like us - Adorable Books
Films

Film: People like us

Titel: People like us
Regie: Alex Kurtzman
Verschenen: 29 juni 2012
Duur: 114 minuten.
Cast: Chris Pine, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer
Genre: Drama

People Like Us vertelt het verhaal van Sam. Nadat zijn vader, een beroemde muziekproducer, overleden is, komt hij erachter in het testament dat hij 150.000 dollar moet afleveren bij zijn zus die hij nooit gekend heeft. Hoewel hij het geld in eerste instantie zelf wil houden, raakt hij gefascineerd door de twee en zoekt hij hen gezelschap, zonder duidelijk te maken wie hij is…

 

Mijn mening:

Deze film wilde ik heel graag zien. De trailer sprak me erg aan en ook vind ik Michelle Pfeiffer en Chris Pine leuke acteurs. People Like Us laat interessante levensverhalen zien. Ik ga niet meer verklappen over de verhaallijn, want dat zou zonde zijn als jij de film nog moet bekijken. Het verhaal wordt ondersteund met mooie beelden en ik heb vooral van de laatste scène erg genoten. Het is een mooie, ontroerende film over een broer en een zus die elkaar nooit gekend hebben. Ook heeft de film wel enige vorm van humor, dat komt door het zoontje van Frankie. Een echte aanrader om samen met je vriend, je familie of je vriendinnen te kijken!

Rating: 7,5/10

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply joanydvv november 7, 2012 at 11:33

    Die casting beloofd veel goeds voor de film. Ik ben erg nieuwsgierig geworden na het zien van de trailer 🙂

  • Reply Ilse februari 13, 2013 at 23:26

    Hé, die film is me ontgaan! Ik heb de trailer gekeken – wat een lange, zeg! Hij spreekt me aan! Ik denk dat ik dit eens ga opzoeken. =)

  • Leave a Reply