Films

Film: Pain and Gain

Pain and gain Titel: Pain and gain
Regie: Michael Bay
Verschenen: 15 augustus 2013
Duur: 129 minuten
Cast: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie.
Genre: comedy, crime, drama.

Pain and Gain is de nieuwe actie-komedie van regisseur Michael Bay. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een groep personal trainers uit Miami in de jaren negentig. Ze bedenken een bizar crimineel plan om snel rijk te worden dat compleet uit de hand loopt.


Zonder de trailer goed te hebben bekeken ben ik naar de film Pain and Gain gegaan. Er moest veel actie in zitten en daar hou ik erg van. De film is waargebeurd, iets waar ik normaal ook van houd. Helaas deze keer niet; de film viel zwaar tegen en was niet helemaal mijn ding. Ik weet niet precies waar het aan lag: aan het verhaal, de cast of een combinatie daarvan? Ik vond Pain and Gain best een vermakelijke film, maar er zaten smerige stukken in en ook stukken die grappig moesten zijn maar totaal niet grappig waren. Op sommige momenten was de complete bioscoopzaal stil terwijl iedereen eigenlijk moest lachen. Super jammer, helaas!

Pain and Gain bevat een best goede cast, maar viel helaas toch tegen

Ik had wel wat beters verwacht, vooral omdat de cast best goed was. Wist je trouwens dat onze Yolanthe een rolletje in de film had? Ze had een hele kleine rol, maar toch best grappig dat er een Nederlander speelt in een Amerikaanse film. Hoe dan ook, ik vond de film best tegenvallen omdat het waarschijnlijk niet helemaal mijn genre is. Wellicht is het wel iets voor jou, maar dat moet je natuurlijk zelf bepalen. Bekijk gauw de trailer om te kijken of dit een film is voor jou.

Mocht je benieuwd zijn naar Pain and Gain, dan kun je de DVD hier bestellen.

Rating: 6/10

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply acrazylady september 8, 2013 at 09:28

    ik deel je mening vond hem ook tegenvallen. de actie was wel leuk maar de humor was veels te flauw en dom. ik had er ook meer van verwacht

  • Leave a Reply