Films

Film: Olympus Has Fallen

Olympus Has Fallen Titel: Olympus Has Fallen
Regie: Antoine Fuqua
Verschenen: 9 mei 2013
Duur: 120 minuten
Cast: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman.
Genre: Actie, thriller.

Ooit faalde Secret Service Agent Mike Banning bij het beschermen van de presidentiële familie. Maar in deze super spannende actiethriller krijgt hij de kans om niet alleen zijn eer, maar ook de President van de Verenigde Staten te redden! Banning werkt na het ongelukkige voorval met name achter de schermen van het Witte Huis. Op de dag dat Noord-Koreaanse commando’s het Witte Huis bezetten en de president en zijn staf gijzelen, blijkt dat echter de enige plek te zijn die hem de kans geeft om terug te slaan…

Mening:

Wauw, vanaf minuut 1 word je al in de volle actie van de film meegenomen. Ik ben dol op dat soort films. Ik zat op het puntje van mijn stoel vanaf de eerste scène omdat het al zo spannend was. De cast vind ik heel prettig! Gerard Butler voert een prima rol uit en is prettig om naar te kijken. De terroristische aanvallen op het Witte Huis zijn zo ontzettend spannend, maar tegelijkertijd ook weer niet realistisch. Gelukkig is het een film, en niet echt. Dan mogen onrealistische scènes voorkomen 😉 Ergens waar ik wel heel veel moeite mee heb is om Gerard Butler als een actieacteur te zien. Hij speelde bijvoorbeeld in de film “The Ugly Truth“, en daar ken ik hem dan ook van.

Olympus Has Fallen is een heerlijk spannende film

Ik vond Olympus Has Fallen een prima film om in de bioscoop te bekijken samen met mijn vriendje. We hebben genoten van de spanning, en het verhaal was niet heel sterk maar dat hoeft ook niet altijd! Het vervolg op de film is ook al verschenen, je kunt de recensie hier lezen.

Rating: 5,5/10

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply tamara juli 7, 2013 at 08:04

    ik ken Gerard ook als actieacteur hij heeft in meer actiefilms gespeeld. bijvoorbeeld de film gamer en 300

  • Reply Joanydvv juli 7, 2013 at 16:58

    Lijkt me een erg spannende film. Misschien kan ik manlief deze kant opsturen als hij weer mag kiezen bij de bios 😛

  • Leave a Reply