Films

Film: Now You See Me

Now you see me Titel: Now You See Me
Regie: Louis Leterrier
Verschenen: 27 juni 2013
Duur: 115 minuten
Cast: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher.
Genre: crime, thriller.

Terwijl de bezoekers van de show van een groep illusionisten lijden onder de economische crisis, zitten de bankdirecteuren er warmpjes bij.
De illusionisten hebben echter een briljante ontdekking gedaan waarmee ze een ongelofelijke roof kunnen plegen bij een bank. Het geld geven ze als een soort Robin Hood terug aan het publiek – en ze hebben een waterdichte alibi. Terwijl de illusionisten nieuwe stunts aankondigen, zit de FBI hen op de hielen en de Parijse bankdirecteur zint op wraak.
Is het magie, een brutale roof of toch iets anders? “Look closely. Because the closer you think you are, the less you actually see”

Mijn vriend en ik hadden hele hoge verwachtingen van Now You See Me, en de verwachtingen zijn zeker uitgekomen. IJzersterk en vooral bizar verhaal. In het begin zie je dat de goochelaars een bank overvallen maar zij laten geen sporen achter. Hoe doen zij dit? Ik snapte er totaal niks van, en toen aan het einde de waarheid naar boven kwam was het enige wat ik kon denken “W T F?!” Zoals Morgan Freeman in de film zegt: “Look closely, because the closer you think you are, the less you will actually see” en dat is zeker waar!

Now You See Me heeft een ijzersterk verhaal!

Ik vond de cast ontzettend goed in Now You See Me en zij hebben ieder een hele goede rol gespeeld! Het verhaal is ook zeker briljant bedacht. Dit is nou zo’n typische bioscoop film waar je echt waar krijgt voor je geld. Het leuke ervan vind ik ook dat er nog een vervolg is verschenen: Now You See Me 2. Hoe leuk is het om de films achter elkaar te bekijken? Je kunt de eerste film hier bestellen als DVD.

Rating: 9,5/10

 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.