Filmrecensies, Films

Film: Night at the Museum 3: Secret of the Tomb

Titel: Night at the Museum 3: Secret of the Tomb
Regie: Shawn Levy
Verschenen: 5 februari 2015
Duur: 98 minuten
Cast: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson
Genre: avontuur, komedie

Om te voorkomen dat de magie verdwijnt, begint nachtbewaker Larry (Ben Stiller) in Secret of the Tomb aan een internationale zoektocht. Daarbij krijgt hij de hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van een aantal nieuwe figuren.

Mening:
Wat keek ik uit naar Night at the Museum 3! Eindelijk, een nieuwe film. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik de eerste en tweede film pas vrij laat heb gezien, dus ik ben niet vanaf het begin een die hard fan. Toen ik eenmaal de films had gezien was ik wél fan. Wat is Ben Stiller toch een fantastische acteur, en Robin Williams niet te vergeten. En Owen Wilson.

De derde film van Night at the Museum bevat eveneens als de andere films een geweldige cast. Ditmaal is Rebel Wilson toegevoegd aan de cast, en dat vind ik geweldig. Rebel Wilson speelt Tilly en is een hilarische night guard van het museum in Londen. Larry gaat in Londen weer een hoop avonturen beleven met zijn vrienden uit het museum in New York beleven, ditmaal omdat de magische tablet waardoor de wassen beelden tot leven komen langzaamaan kapot gaat. Als deze kapot gaat, kunnen de wassen beelden niet meer tot leven komen. Een groot probleem dus.

Zo’n avontuur neemt ook een hoop humor met zich mee. Door de goede cast is de humor weer juist op z’n plek zoals we gewend zijn van de eerste twee films. Er waren momenten dat ik helemaal in een scheur lag, en gelukkig was ik niet de enige. Op die momenten hoorde ik de gehele zaal in lachen uitbarsten. Op het einde moest ik wel een traantje wegpinken toen de memorial voor Robin Williams in beeld kwam.

Deze film is zeker een must see als je de eerste en tweede film hebt gezien en van een lachfilm houdt met een feel good verhaal.

Rating: 8/10

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Renée februari 18, 2015 at 16:51

  Ben benieuwd of ik hem beter vind dan de eerste twee films!

  • Reply Yara februari 18, 2015 at 18:45

   Vond ik van wel! Zeker met Rebel Wilson, she’s so funny!

 • Reply Irene @ Ijskoude passie februari 18, 2015 at 22:59

  Ik wist niet eens dat er een derde film kwam! Hahahah de trailer zit al vol humor, kan niet wachten om deze te zien!

  Groetjes Irene

 • Reply beautifulday4makeup februari 19, 2015 at 21:39

  Deze film wil ik echt zien. De vorige heb ik ook bekeken

 • Leave a Reply