Film: New Year's Eve - Adorable Books

Film: New Year’s Eve

Titel: New Year’s Eve
Regie: Garry Marshall
Verschenen:  8 december 2011
Duur: 118 minuten.
Cast: Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Katherine Heigl, Ashton Kutcher en meer
Genre: Komedie, romantiek

New Year’s Eve speelt zich af op oudjaarsdag in New York. Je krijgt verschillende verhaallijnen te zien die gespeeld werden door de bekendste Hollywood sterren, wat mij erg deed laten denken aan Valentine’s Day en Love Actually. In de film zie je Zac Efron, Ashton Kutcher, Lea Michelle, Jessica Biel, Halle Berry, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Katherine Heigl en Jon Bon Jovi voorbij komen, niet de slechtste acteurs uit filmland! Iedereen heeft zijn eigen verhaal.

Paul (Zac Efron) is een pakjesbezorger die op zijn fiets New York rondcrosst. Hij brengt pakketjes bij verschillende bedrijven. Hij ontmoet de zenuwachtige Ingrid (Michelle Pfeiffer) ontmoet, een dame van middelbare leeftijd die niet gelukkig is. Ingrid heeft een lijst opgesteld met dingen die ze eigenlijk afgelopen jaar had willen doen. Ze wil dat Paul haar daarbij helpt, in ruil daarvoor geeft ze hem 4 kaarten voor het vetste feest van de stad op nieuwjaarsavond, waar Paul ontzettend graag naartoe wil.

Kok Laura (Katherine Heigl) had een relatie met de populaire zanger Jensen (Jon Bon Jovi). Laura wil hem niet meer, maar Jensen wil haar wel terug.

Striptekenaar Randy (Ashton Kutcher) ontmoet in de vastzittende lift het meisje van zijn dromen: zangeres Elise (Lea Michelle) die onderweg is naar haar optreden met Jensen.

Verder hebben we ook nog Kim (Sarah Jessica Parker) als een alleenstaande moeder die haar dochter niet alleen op pad wil laten gaan, Jessica Biel als hoogzwangere vrouw die samen met een andere bijna-moeder vecht om wie er als eerste bevalt, knappe zakenman Sam (Josh Duhamel) met een mysterieuze date om klokslag twaalf uur, Aimee (Halle Berry) als hardwerkende verpleegster van wie haar man in Afghanistan zit, Robert deNiro als terminale kankerpatient en Hillary Swank als onzekere carrièrevrouw.

Ik hou van dit soort films. Veel romantiek, humor, veel verschillende verhaallijnen en prachtige beelden van New York. Echt een aanrader om rond deze tijd van het jaar te kijken!

Rating: 7,5/10

 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anneke januari 2, 2013 at 15:21

    Ik heb ‘m op oudjaarsavond gekeken. Zo kwam ik echt lekker in die stemming. 🙂

  • Reply Annelieke januari 7, 2013 at 00:24

    Deze wil ik ook nog eens kijken. Misschien toch maar binnenkort doen nu we nog een beetje in de oud en nieuw sfeer zitten.. 😉

  • Leave a Reply