Films

Film: Man of Steel

Man of Steel Titel: Man of Steel
Regie: Zack Snyder
Verschenen: 20 juni 2013
Duur: 143 minuten
Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon.
Genre: Actie, avontuur en fantasy.

De jonge Clark Kent komt erachter dat hij over buitengewone krachten beschikt en dat hij niet van deze aarde is. Als een jonge man reist hij rond om erachter te komen waar hij eigenlijk vandaan komt en waarom hij naar deze aarde gestuurd is. Maar de held in hem komt ontwikkelt zicht als hij de wereld moet redden van vernietiging en een symbool wordt voor de gehele mensheid.

Eindelijk is de film Man of Steel hier! En om heel eerlijk te zijn ben ik al een beetje bevooroordeeld. Ik ben groot fan van films over superhelden van de makers van DC Comics. Ik vind alle films die zij maken geweldig en daarom keek ik ontzettend erg uit naar Man of Steel. De grootste bioscoop in Den Haag maakte massaal reclame voor de film door spandoeken op te hangen en daardoor werd ik alleen nog maar meer benieuwd. Zou hij echt zo leuk zijn? Ik kon niet wachten om hem te bekijken in de bioscoop. Mijn vriend en ik besloten om hem in IMAX 3D te bekijken dat was een heel goede keuze, alles kwam nog beter naar voren.

Nu kan ik je vertellen: Man of Steel is écht oprecht geweldig. De actie was echt om te snijden en het verhaal zit heel fijn in elkaar. Houd je van superhelden? Kijk de film dan: een ijzersterk verhaal, een knappe hoofdpersoon en het einde was ook erg fijn. En natuurlijk de spanning en actie.

Man of Steel vond ik oprecht geweldig

Mocht je meer willen zien van Superman, dan is Batman V Superman zeker een aanrader om te kijken. Lees de recensie van deze film hier. Ik kan niet wachten tot er meer films verschijnen van Superman, want ik ben fan.

Rating: 9,5/10

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marleen juli 28, 2013 at 12:39

    Toch maar heen dus!

  • Reply Joanydvv juli 28, 2013 at 13:47

    Ik ben ook groot fan van superhelden films. Ik moet deze ook snel nog eens gaan kijken.

  • Leave a Reply