Films

Film: Magic Mike

Magic MikeTitel: Magic Mike
Regie: Steven Soderbergh
Verschenen: 15 augustus 2012
Duur: 110 minuten.
Cast: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey
Genre: Comedy, drama

Mike Martignano (Channing Tatum) is begin dertig en heeft een heleboel toekomstplannen: hij wil zijn eigen meubelen maken. Helaas krijgt hij geen geld van de bank dus werkt hij overdag als dakdekker en ’s avonds is hij een van de beste strippers in een nachtclub. Op de bouwplaats maakt Mike kennis met de jonge Adam (Alex Pettyfer). Ze lopen elkaar in het uitgaansleven weer tegen het lijf en Mike laat een andere kant van zijn wereld zien: de Magic Mike kant. In een noodsituatie wordt Adam gedwongen het podium op te gaan en clubeigenaar Dallas (Matthew McConaughey) ziet wel iets potentieels in Adam. Hij besluit hem op te leiden en The Kid is geboren.

Mening over Magic Mike

Toen ik hoorde dat er een biografische film gemaakt werd over Channing Tatum dacht ik gelijk: DIE MOET IK ZIEN. Ik wist dat Tatum model en stripper was geweest voordat hij doorbrak in Step Up, dus dat konden alleen maar goede beelden opleveren!

Lees ook: 10 dingen die je nog niet wist over Magic Mike en Magic Mike XXL

Magic Mike heb ik in de bioscoop gezien en het is een genot om naar de ontblote lichamen van knappe jongens te kijken, laten we even eerlijk zijn. Naar deze film moet je écht niet met je vriendje kijken, maar gewoon met een stel vriendinnen. ‘Oeehs’ en ‘aaaahs’ gegarandeerd. Voor een goed verhaal moet je deze film niet kijken, dat zit er namelijk niet echt in. Het is gewoon een leuke verstand-op-nul-film met erg knappe mannen.

Dus: heb je in in een hele fijne film, waarbij je niet hoeft na te denken (met een semi-slecht verhaal) maar wel met allerlei knappe Hollywood mannen? Dan moet je deze film zien.

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Anneke augustus 30, 2012 at 09:08

  Haha het lijkt mij echt helemaal geen leuke film, maar misschien dat ik ‘m een keer kijk als ‘ie uit is op dvd.

 • Reply Marjolein augustus 30, 2012 at 09:44

  Haha, ik vond deze film eigenlijk ZO ontzettend slecht! 😉 Ik ben er naartoe geweest in de bioscoop, afgelopen zondag. Behalve de stripscenes vond ik het verhaal helemaal nergens op slaan, en er gebeurde zo weinig! Maaaar ik moet toegeven dat de stripscenes het wel goed maakten.

 • Reply Vera augustus 30, 2012 at 11:41

  Niks voor mij dus haha. Ik heb liever een goed verhaal :’)

 • Reply roos augustus 30, 2012 at 11:57

  Ik ben normaal meer van de films met een goed verhaal. Maar als Channing Tatum een stripper speelt in een film dan moet ik hem toch wel echt zien. Ik vond het verhaal ook niet goed maar de beelden waren wel echt heel leuk haha :).

 • Reply Joany augustus 30, 2012 at 16:07

  Ik kijk net zo graag naar een shirtloze Channing Tatum als ieder ander meisje, maar voor een film hecht ik best veel waarde aan een goed verhaal.

 • Reply Annelies augustus 30, 2012 at 17:42

  Ik wist helemaal niet dat hij biografisch was!! Nu moet ik hem zeker zien! 😀

 • Reply ladyNina augustus 30, 2012 at 19:19

  Ik wil hem ook nog heel graag zien! 😀

 • Reply Patricia augustus 31, 2012 at 19:45

  Channing tatum dus dat betekent kijken

 • Reply Onze jongens, de Nederlandse Magic Mike [filmrecensie] januari 17, 2020 at 11:10

  […] weten jullie nog: Magic Mike? Daar deed Onze Jongens me enorm sterk aan denken. Oke, het verhaal is wel anders, maar het gaat […]

 • Leave a Reply