Filmrecensies, Films

Film: Magic Mike XXL

Magic Mike XXL  Titel: Magic Mike XXL
 Regie: Gregory Jacobs
 Verschenen: 2 juli 2015
 Duur: 115 minuten
 Cast: Channing Tatum, Joe Manganiello, Matt Bomer
 Genre: Comedy, drama

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

Tedje over Magic Mike XXL

Na Magic Mike was ik natuurlijk ontzettend benieuwd naar Magic Mike XXL. Niet verkeerd om Channing Tatum allerlei sexy dansjes met ontbloot bovenlichaam te zien, toch? De eerste film bevatte niet heel veel verhaal, maar ach, wat maakt het ook eigenlijk uit? Tijdens de Ladies Night van Pathé ging ik naar Magic Mike XXL met mijn zusje en een vriendin. De film komt wat langzaam op gang wat mij betreft, maar daarna gaat het helemaal los. Bereid je voor op een heleboel strakke mannenlijven, stripteases en nog meer wasbordjes. Helemaal niet verkeerd om naar te kijken kan ik je verzekeren. In deze film gaat het niet meer om de groep, maar worden de individuele karakters eruit gelicht. We komen meer te weten over de andere spelers en dat vond ik wel erg leuk om te zien. Normaal gesproken zijn vrouwen een lustobject in films en nu is het eens een keer andersom, hoera! Dit is echt een film om samen met je vriendinnen te kijken en ongegeneerd te kijken naar gespierde mannen. Want laten we eerlijk zijn, daar gaat het gewoon allemaal om.

Danique V.
Dansende mannen, vrijwel naakt, Channing, Matt Bomer.. Ja, ik was al om bij deel één, maar deel twee mag er zeker wezen. Een groot voordeel van deze film is dat ze niet meer alleen richten op Channing Tatum (Mike), maar ook op de andere personages. Zo was ik ontzettend blij dat ze Matt een grotere rol hadden gegeven dan hij in deel één had. Een echt verhaal is er niet. Vooral niet in het begin. Constant had ik in mijn hoofd zitten waar ze nou eigenlijk heen wilde gaan met de hele film. Het lijkt een beetje alsof ze het midden en einde al hadden bedacht, maar ook nog een begin moesten hebben en dat een klein beetje mislukt is. Maar who cares? De hele film draait toch om sexy mannen die dansen en zich uitleven. Prima om naar te kijken, zeker geen straf. Op deze manier bedekt de film een beetje de slechte delen in het verhaal. Overigens is het ook fijn aan deze film dat hij heel goed apart kan worden gekeken van de ander. Moet je deel één hebben gezien? Nee! (Maar het is wel een dikke vette aanrader.) Ren dus snel naar de bioscoop, koop je kaartje en kijk bijna twee uur lang naar deze prachtige mooie mannen.

Rating: 8/10

bol-button

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juli 6, 2015 at 15:33

  Haha deze film lijkt me inhoudelijk niet heel goed, maar door alle knappe mannen wil ik m toch heel graag zien 😀

 • Reply Melissa Charlotte juli 6, 2015 at 17:14

  Ik ben ook erg benieuwd naar deze XXL versie! Wel handig als de goede trailer erbij staat meiden 😉 hihi.

  • Reply Tedje juli 6, 2015 at 21:05

   Als vrouw zijnde moet je deze film gewoon zien eigenlijk. En ja, stom! Heb het meteen aangepast.

 • Reply Tamara juli 6, 2015 at 17:34

  Ik ben erg benieuwd naar de film! Ik zou alleen nog even de goede trailer plaatsen 😀

  • Reply Tedje juli 6, 2015 at 21:04

   Ah stom, meteen aangepast!!

 • Reply Jessica juli 6, 2015 at 21:59

  Amen! ^^

 • Reply beautifulday4makeup juli 7, 2015 at 09:24

  Hihi, typisch een film die je niet kijkt voor eht verhaal :p

 • Reply Annabel juli 7, 2015 at 12:18

  Ik ben benieuwd naar deze film, gewoon een avondje vermaak zonder dat je er bij na hoeft te denken.

 • Reply Esther juli 7, 2015 at 12:18

  Mij spreekt magic mike echt niet aan, haha. Ik wil echt dat er een verhaal in een film zit.

 • Reply Madelon juli 8, 2015 at 10:21

  Ik ga er wrss voglende week heen met een vriendin. Ik heb nu al zin in dat ontblote, gespierde bovenlijf van Channing Tatum en de anderen O:)

 • Leave a Reply