Films

Film: Last Vegas

Last Vegas Titel: Last Vegas
Regie: Jon Turteltaub
Verschenen: 19 december 2013
Duur: 105 minuten
Cast: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman
Genre: humor

In Last Vegas besluiten vier vrienden van in de zestig om nog één keer de bloemetjes buiten te zetten wanneer de enige overgebleven vrijgezel  besluit om toch te gaan trouwen.
In Vegas ontdekken ze hoe mooi het is om weer van het leven te genieten en dat trouwe vriendschap altijd blijft bestaan.


Long time no movie! Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn Pathé unlimited pas heb gebruikt, en dat merk ik echt. De moviechallenge van 2013 heb ik dik gehaald… Dit jaar ga ik deze alleen niet meer bijhouden, ik vond het op een gegeven moment teveel een verplichting worden. Nu dus lekker “normaal” film kijken. Daarom vandaag een recensie: Last Vegas!

Bij het zien van de trailer verwachtte ik een soort “Hangover” maar dan met oudere (zeg maar gerust bejaarde, haha) mensen. Dit is niet zo: er gebeuren een hoop andere dingen in Last Vegas. Er zit ontzettend veel humor in. Sowieso zal ik eerlijk zijn: Het verhaal is vrij slap, maar ze hebben een perfecte cast gebruikt voor deze film. Een paar keer heb ik flink in een scheur gelegen. Vooral omdat het 4 oude mannen zijn, in Las Vegas, die flink de bloemetjes gaan buiten zetten. Het humorgehalte is extreem hoog, me likey!

Last Vegas is een film vol met humor

Natuurlijk zie je een hoop realistische dingen voorbij komen in Last Vegas. Zoals het accepteren van ouderdom (en dus geen vriendin nemen die 30 jaar jonger is dan dat jij bent) en het loslaten van je eerste liefde die is gestorven. Gelukkig komen er een hoop humoristische zaken voorbij! Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je hem hier bestellen als DVD.

Rating: 6,5/10

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Tiffany - The CineFiles januari 15, 2014 at 07:51

    Wat toevallig, die ga ik vanavond zien!

  • Leave a Reply