Films

Film: Killers

Killers Titel: Killers
Regie: Robert Luketic
Verschenen: 2010
Duur: 101 minuten
Cast: Ashton Kutcher, Katherine Heigl
Genre: Romantiek, comedy, actie

De perfecte vrouw Jen (Katherine Heigl) ontmoet haar ideale man Spencer (Ashton Kutcher) als op vakantie in Nice (Frankrijk) met haar ouders. Spencer is huurmoordenaar van beroep en hoewel hij zijn baan opgeeft als hij met Jen trouwt, wordt hij jaren later nog steeds achtervolgd door zijn verleden…

Mening over Killers

Ik heb een zwak voor alle films waar Ashton Kutcher in speelt, laten we dat voorop stellen. Hij is niet alleen onwijs knap (alleen met kort haar, vind ik), ook speelt hij vrijwel altijd een personage met humor. Ook Katherine Heigl vind ik altijd vermakelijk om naar te kijken (denk aan 27 Dresses en The Ugly Truth). Ook in deze film komen de twee acteurs goed uit de verf. Moederskindje Jen ontmoet eindelijk de man van haar dromen (nadat haar vorige vriendje het heeft uitgemaakt) en Spencer stopt met zijn gevaarlijke baan als huurmoordenaar. Het stel is een aantal jaar gelukkig getrouwd, totdat het geheim van Spencer uitkomt. Niemand is nog te vertrouwen, zelfs hun buren, vrienden en collega’s niet. Spencer is wanted, dead or alive. Dit klinkt allemaal wat serieuzer dan het is. Killers is vooral een hele vermakelijke en grappige film voor een avondje verstand op nul, popcorn, cola en kijken maar. Ideaal voor een filmavond.

Killers is een film voor ieder wat wils: de film bevat een beetje actie voor de mannen, humor en natuurlijk een sprankeltje romantiek voor de vrouwen. De film bevat Ashton Kutcher met sixpack racend in een rode Ferrari voor het vrouwelijke oog, Katherine Heigl met strakke jurkjes en hoge hakken en de rode Ferrari natuurlijk voor het mannelijke oog. Killers is daarnaast ook echt een perfecte film voor als je op date gaat!

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anneke mei 24, 2013 at 09:44

  Volgens mij heb ik deze wel eens gezien. Een leuke film voor tussendoor. 🙂

 • Reply Kimberly mei 24, 2013 at 09:55

  Volgens mij staat er een foutje bij de titel 😉 (Er staat: Alles is Familie). Het lijkt me wel een erg leuke film, ik ga um zeker kijken!

 • Reply Joanydvv mei 24, 2013 at 18:06

  Ik vind dit ook een erg leuk, luchtige film. 🙂

 • Reply Céline mei 24, 2013 at 19:04

  Deze film heb ik zeker al drie keer bekeken en ik blijf er nog steeds om lachen. Actie, humor en romantiek!

 • Leave a Reply