Films

Film: Ice Age 4

Het appartementTitel: Ice Age 4
Regie: Steve Martino, Mike Thurmeier
Verschenen: 30 juni 2012
Duur: 94 minuten.
Cast: Ray Romano, Denis Leary, Drake, Nicki Minaj
Genre: Animatie, avontuur en komedie.

 

Nadat een compleet continent op drift is geslagen, raken onze helden gescheiden van de rest van de kudde en gebruiken een ijsberg als schip om weer thuis te komen. Dit alles leidt hen op een epische overzeese zoektocht. Met meer avontuur dan ooit tevoren, wordt het onmogelijke van ze gevraagd terwijl ze exotische zeemonsters ontmoeten, een compleet nieuwe wereld verkennen en meedogenloze piraten bevechten.

Ondertussen gaat Scrat nog steeds op zoek naar zijn geliefde eikel, dit brengt hem vervolgens op plaatsen waar geen enkele prehistorische eekhoorn ooit eerder kwam.

Mening:
Ik ben het type mens dat graag mooie films in de bioscoop wil zien. Speciale films, speelfilms. Zoals “The Hungergames” of “Twilight”.. Maar “Ice Age 4”? Toch houd ik er van om op zijn tijd kinderfilms of animatiefilms te zien, vooral omdat ze enorm grappig zat. Ik kan je verzekeren: Ice Age 4 is een onwijs grappige film en ik heb me rotgelachen.

In Ice Age zie je op een humoristische wijze hoe de aarde is ontstaan zoals hij is. Het slaat werkelijk nergens op, dat maakt het zo leuk. Zie onderstaande trailer:

Ice Age 4 is een must see voor het hele gezin!

De 3D effecten waren echt awesome in Ice Age. Ik heb echt genoten van de grapjes die gemaakt werden in de film. De karakters waren superleuk ingesproken, zo hoorde je Nicki Minaj en Drake (onherkenbaar!). De humor was as usual weer geweldig. Scrat met zijn oneindige zoektocht naar het nootje kwam natuurlijk weer in beeld en ook de andere karakters zaten boordevol humor. Ik kan het je zeker aanraden om de Ice Age films te bekijken, zeker omdat er inmiddels al zoveel films van zijn verschenen. Een must see, voor het hele gezin.

bol-button

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply JoanyDV juli 20, 2012 at 08:39

    Ik vind de Ice Age films erg grappig, maar zal ze niet snel in de bios gaan bekijken. Ik zie in de bioscoop ook liever films met wat meer inhoud.

  • Reply Lyanne juli 20, 2012 at 11:41

    Ik hou niet zo van ’tekenfilms’. Al vind ik Ice Age super leuk! Vooral de grapjes zijn inderdaad erg goed.

  • Leave a Reply