Filmrecensies

Film: How to be Single

13440H2BS.DNG
Toen ik zag dat er een nieuwe film uitkwam met Rebel Wilson (a.k.a. Fat Amy uit Pitch Perfect), wist ik zeker dat ik hem moest zien. Ik vind haar om de een of andere reden echt hilarisch. Laatst ging ik samen met collega’s naar haar nieuwe film: How to be Single.

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan… heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David.
New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.

Mening:
Als er iemand dol is op comedy’s, dan ben ik het. Toen ik de trailer van deze film zag, wist ik dat deze film een heerlijke lach-film zou worden. De perfecte keuze voor een ladies night met collega’s. De film gaat over de verschillende manieren van het single zijn. We volgen een aantal mensen die op allemaal een andere manier single zijn. Dat zorgt natuurlijk voor een aantal hele grappige situaties, vooral als Robin (Rebel Wilson) Alice gaat leren hoe ze single moet zijn. Ik moet zeggen dat ik op heel veel momenten hardop heb zitten lachen tijdens deze film. En ik was zeker niet de enige want de hele zaal lag op bepaalde momenten dubbel van het lachen. Eerlijk is eerlijk, het onderwerp is vrij oppervlakkig en voor diepgang moet je deze film ook zeker niet kijken. Maar als je graag je gedachten opzij wilt zetten en even flink wilt lachen, dan is How to be Single de perfecte film om te kijken. Dit is zo’n ideale film om samen met je vriendinnen te kijken als jullie gezellig samen op de bank zitten tijdens een meidenavond. Ik vond het weer prachtig hoe Rebel Wilson in deze film acteerde en ik kan niet wachten op nog meer films met haar erin. Haar gedrag alleen al in deze film heeft ervoor gezorgd dat ik een aantal keren flink zat te lachen. How to be Single is een echte feel good movie en daarom raad ik hem zeker aan.

HowtobesingleTitel: How to be single
Regie: Christian Ditter
Verschenen: 12 februari 2016
Duur: 95 minuten
Cast: Rebel Wilson, Dakota Johnson, Alison Brie
Genre: Comedy, romantiek

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Judith februari 16, 2016 at 09:34

  Wat klinkt dit als een leuke feelgood-film! Ik ben fan van Rebel Wilson (door Pitch Perfect), dus ben zeker van plan deze film in de toekomst te gaan kijken. Fijne recensie. 🙂

 • Reply Esther februari 16, 2016 at 13:35

  Ik wil deze film zo graag zien! Ik vind Rebel Wilson echt geweldig! <3

 • Reply Naomi februari 16, 2016 at 16:41

  Ik ben super benieuwd naar deze film!

  x

 • Reply Heidi februari 17, 2016 at 20:40

  Lijk me een leuke film

 • Leave a Reply