Films

Film: Grown Ups 2

Grown Ups 2 Titel: Grown Ups 2
Regie: Dennis Dugan
Verschenen: 18 juli 2013
Duur: 101 minuten
Cast: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock.
Genre: comedy

Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen.

Ik keek zó gigantisch uit naar Grown Ups 2! Ik vond de eerste film echt een succes en toen ik zag dat deze film in de bioscoop kwam ging ik er zo snel mogelijk heen. Het begon al hilarisch met een hert dat in het begin een entree maakte. Heel de bioscoopzaal kon je horen lachen. En dat had ik meerdere malen: ik lag meerdere keren echt in een scheur om alle grappen die werden gemaakt. Op die momenten besef ik hoeveel ik een goede comedy film kan waarderen.

Opeens stond Taylor Lautner in de film, en dat had ik helemaal niet gezien! Complete verrassing. Het verhaal van Grown Ups 2 is niet heel sterk. Het is gewoon heel grappig, en daarom kan ik ook geen heel uitgebreide recensie schrijven. Een aanrader, vooral om te zien samen met je vriend(in) om een avondje helemaal in een scheur te liggen. Ik heb de film al meerdere keren gezien en iedere keer blijf ik lachen om de hoeveelheid humor in de film. Ik was in eerste instantie best bang dat dit zou tegenvallen, zeker omdat het een vervolgfilm is. Maar geloof me, hij was enorm grappig. Mocht je benieuwd geworden zijn, dan kun je Grown Ups 2 hier bestellen als DVD. Stiekem hoop ik nog dat er ooit een derde film komt, juist omdat de serie zo leuk is en totaal niet uitgemolken overkomt. Daar houd ik van!

Rating: 7/10

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.