Filmrecensies, Films

Film: Ghostbusters

Ghostbusters

Sinds een tijdje draait Ghostbusters in de bioscoop! Yara heeft hem alvast kunnen zien tijdens een voor premiere, en laat je vandaag weten in deze recensie wat zij van de film vindt. Is de film leuk genoeg voor de bioscoop, of eerder voor een avondje thuis? Benieuwd? Lees gauw verder.

Een groep nieuwe Ghostbusters moet New York zien te redden, als blijkt dat iemand een apparaat bouwt waardoor de paranormale activiteit in de stad explosief toeneemt.

Om heel eerlijk te zijn, heb ik nog niet eerder een film van Ghostbusters gezien, dus ik ging helemaal blanco de bioscoopzaal in, zonder enige verwachtingen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat de trailer er al enorm grappig uit zag. Kristen Wiig (Bridesmaides), Melissa McCarthy (Spy) en Chris Hemsworth (Thor, Avengers) spelen een rol in deze film, en van Kristen en Melissa ben ik hele grappige rollen gewend, maar van Chris ben ik toch de meer serieuze rollen gewend in de sci-fi films van Marvel. In deze film speelt Chris een onwijs domme, maar super knappe, nerd genaamd Kevin. En alles wat hij doet, is zó dom dat het grappig is.

Ghostbusters is een erg vermakelijke film!

Ghostbusters moet je eigenlijk zien als een hele grappige film met hier en daar wat spoken. Ik heb echt heel hard gelachen om de grappen die worden gemaakt, en het gedeelte met de geesten vond ik helemaal niet zo eng als dat ik had verwacht. Nu zeggen veel mensen dat het totaal niet lijkt op de voorgaande films lijkt, maar daar kan ik niet over oordelen. Ik denk wel dat je een remake totaal niet moet vergelijken met de voorgaande films, want ze zijn niet voor niets opnieuw gemaakt. Ik vond het in ieder geval een erg vermakelijke film met onwijs veel humor, ik hoop dat er gauw meer films van komen!

room

Titel: Ghostbusters
Regie: Paul Feig
Verschenen: 14 juli 2016
Duur: 116 minuten
Cast: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Chris Hemsworth
Genre: Actie, comedy

Rating: 7/10

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther augustus 7, 2016 at 21:29

    Deze film lijkt mij zo geweldig!

  • Leave a Reply