Films

Film: Friends with Benefits

Friends with Benefits Titel: Friends with Benefits
Regie:  Will Gluck
Verschenen: 22 september 2011
Duur: 109 minuten
Cast: Justin Timberlake, Mila Kuniss
Genre: Comedy, romantiek

Dylan (Justin Timberlake) heeft het helemaal gehad met relaties. En Jamie (Mila Kunis) gelooft niet meer in al die clichés over ware liefde. Maar omdat ze zich wel tot elkaar aangetrokken voelen, besluiten ze iets nieuws te proberen: Lichamelijke liefde zonder emotionele band en al die andere verwikkelingen. Klinkt simpel, toch? Niet dus. Al snel ontdekken ze dat de romantic comedy niet voor niets bestaat.


Justin Timberlake en Mila Kunis in één film: het kan bijna niet beter. Geweldig! Je kunt vast begrijpen dat ik enorm uitkeek naar Friends with Benefits. Friends with Benefits is een film vol met humor, liefde, vriendschap en natuurlijk – het kan bijna niet anders – met een cliché einde.

Friends with Benefits is een film vol humor, liefde, vriendschap en natuurlijk een cliché einde

Ik vind Friends with Benefits een originele film. De film bevat niet de standaard verhaallijn, maar iets totaal anders. Ik vind Mila Kunis een ontzettend grappige actrice, ze maakt van haar rol een feestje en elk grapje dat zij maakt is hilarisch. De twee acteurs zijn prima op elkaar ingespeeld en dat is flink te merken. Ze hebben chemie en wanneer acteurs dit hebben, is het toch een stuk leuker om de film te kijken. Friends with Benefits vind ik een aanrader! Leuk voor een avondje alleen, met je vrienden, of met je vriend(in). Mocht je benieuwd zijn naar de film, je kunt hem hier kopen als DVD.

Rating: 7/10

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.