Filmrecensies, Films

Film: Fast and Furious 6

Fast and furious Titel: Fast and Furious 6.
Regie: Justin Lin.
Verschenen: 23 mei 2013
Duur: 130 minuten
Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson.
Genre: Actie & crime.

Dom, Brian, en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw.

Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.

Ik heb tot nu toe twee films van de Fast and Furious serie gezien… De eerste film, en de vijfde film. Deel 1 vond ik ontzettend tegenvallen en deel 5 heb ik ook met mijn ogen half dicht gekeken. Fast and Furious #6 wilde ik wel heel graag zien omdat het dé beste Fast and Furious film moest zijn volgens critici. En dat was hij zeker, dit was de beste die ik gezien heb. Ook mijn vriend was erg tevreden over de film!

Er zit veel actie in Fast and Furious #6

Er zitten verhalen in Fast and Furious #6 waar ik niks van af wist. Een aanrader is dus wel dat je de voorgaande delen hebt gezien, maar het is niet iets wat echt móét. In de film zelf worden die verhalen verduidelijkt. Er zit super veel actie in de film en het verhaal vind ik vrij boeiend. Een aanrader om samen met je vriendje te kijken. Alleen kijken is dan weer minder leuk. Mocht je de film willen hebben als DVD, dan kun je hem kopen bij onder meer Bol.com.

Rating: 8/10

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply evi juli 14, 2013 at 11:00

    ik heb wel alle delen gezien en vindt eigenlijk wel alle films heel goed maar. deze was toch wel een van de beste dat ik heb gezien dus daar had je wel gelijk in !

  • Reply Annelies juli 14, 2013 at 20:18

    Ik vind alle delen geweldig, maar ze worden er almaar beter op!

  • Reply Daniëlle juli 15, 2013 at 12:02

    Ik vond het zelf ook een leuke film, terwijl ik echt niet zo van de actie films ben!

  • Leave a Reply