Films

Film: Endless Love

Endless love Titel: Endless Love
Regie: Shana Feste
Verschenen: 20 maart 2014
Duur: 104 minuten
Cast: Gabriella Wilde, Alex Pettyfer, Bruce Greenwood
Genre: Drama, romantiek

Endless Love vertelt het opwindende liefdesverhaal tussen de aantrekkelijke David en de onschuldige Jenny. Hun hartstochtelijke romance loopt ernstig uit de hand wanneer Jenny’s welgestelde ouders haar verbieden met David om te gaan.

Ik ben gek op films met verhalen die romantisch zijn, dus ik moest Endless Love echt zien.. Romantische comedy’s zijn voor mij weggelegd! Ook de cast sprak me heel erg aan, ik ben gek op films met Alex Pettyfer in de hoofdrol. De actrice, Gabriella Wilde, was voor mij een nieuwe actrice. Ik heb nog niet eerder een film gezien waar zij in speelde, en ik moet zeggen dat ze het goed deed.

Ik vond Endless Love aan het einde enorm spannend

Ik vond het verhaal van Endless Love wel aardig cliché, en ook een verhaal dat vergelijkbaar was met diverse Nicholas Sparks films. Je weet vanaf het begin eigenlijk direct al hoe het zal gaan eindigen, en dat is op zich niet vervelend maar je moet er wel rekening mee houden als je begint met de film. Aan het einde vond ik het nog best spannend worden, want het was niet duidelijk of mijn vermoedens klopten (en het inderdaad een cliché verhaal was!) of dat het helemaal anders zou lopen.

Ik vind deze film een echte aanrader voor een avondje voor jezelf, maar ook om samen met je vriend(in) te kijken. Moet die natuurlijk wel van romantische zwijmelfilms houden (met een vleugje drama!), anders wordt het helemaal niets. Al met al vond ik Endless Love een leuke film die ik zeker met plezier heb gekeken. Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je de DVD bestellen via deze site.

Rating: 7,5/10

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.