Nieuws

Film- en serienieuwtjes die je niet mag missen

Een heleboel nieuwtjes in film- en serieland deze week! Mocht het aan je voorbij zijn gegaan: wij zetten alles even op een rijtje! 

De Luizenmoeder krijgt tweede seizoen

De serie De Luizenmoeder op NPO 3 is mateloos populair en iedereen zingt het liedje ‘Hallo allemaal’ van juf Ank mee. Goed nieuws: de serie krijgt een tweede seizoen. Naar de vierde aflevering keken zondagavond bijna 3,5 miljoen kijkers. Het programma is daarmee het best bekeken NPO 3-programma van de afgelopen tien jaar.

Achtste seizoen Suits met Katherine Heigl

Suits-fans opgelet! Eerder was al bekend dat ondanks het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams, Suits toch een achtste seizoen zou krijgen. Nu is er ook bekendgemaakt dat Katherine Heigl een hoofdrol gaat spelen in dit seizoen als partner van advocatenkantoor Pearson Specter Litt.

Pixar onthult easter eggs in films

Pixar heeft vandaag een leuke video vrijgegeven waarin het ingaat op de onderlinge banden tussen korte films als Partysaurus Rex (2012), Presto (2008), Day & Night (2010) en Dante’s Lunch (2017). Heel leuk om te zien!

Trailer Life of the Party met Melissa McCarthy

Als ik iemand grappig vind, dan is het Melissa McCarthy wel. Haar rollen in Bridesmaids en The Heat bijvoorbeeld zijn geweldig. Huisvrouw Denna besluit terug naar school te gaan en haar diploma te halen. De film komt in mei in de bioscoop.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply