Films

Film: Delivery Man

Delivery man Titel: Delivery Man
Regie:  Ken Scott
Verschenen: 9 januari 2014
Duur: 105 minuten
Cast: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders
Genre: Comedy, drama

David Wozniak (Vaughn) is iemand die weinig verantwoordelijkheden kent en worstelt met een doel in het leven. Wanneer zijn vriendin Emma (Cobie Smulders) aankondigt zwanger te zijn, krijgt hij de schrik van zijn leven. Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt hij aangeklaagd te worden door een deel van zijn 533 kinderen die hij heeft verwekt als spermadonor. Zijn kinderen willen de ware identiteit van hun spermavader weten. Met behulp van zijn beste vriend Brett (Chris Pratt) bedenkt hij een plan om dit te voorkomen. Maar wanneer David meer over zijn kinderen te weten komt, begint hij te twijfelen en gaat hij de uitdaging aan om een goede vader te worden voor zijn nageslacht.


Ik vond Delivery Man een typische Vince Vaughn film. Hij kan zo goed acteren en heeft veel humor. Het verhaal was heel origineel en vooral ook leuk. Natuurlijk niet heel realistisch, ik bedoel: 533 kinderen… Dat zijn er een heleboel! Stel dat ze elke week één keer bellen… Wow, dat zou echt stressvol zijn haha! Er zaten veel emotionele stukjes in, wat awkward stukjes en natuurlijk – zoals we van Vince Vaughn gewend zijn – ontzettend veel droge humor. Ik vond het ook heel leuk om te zien hoe David met alle kinderen omgaat en hoe hij het aanpakt. Dit hebben ze heel goed verwerkt.

Delivery Man is een film met ontzettend veel droge humor

Ik vond Delivery Man ontzettend leuk om te zien! Een leuke, luchtige film voor een avondje relaxen, en zeker ook leuk om te kijken met je vriend(in). Dit is trouwens zeker een film die je vaker kunt kijken, hij zal je niet zo snel vervelen. Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je hem hier kopen als DVD.

Rating: 7/10

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.