Films

Film: Definitely, Maybe

Definitely, Maybe Titel: Definitely Maybe
Regie:  Adam Brooks
Verschenen: 13 maart 2008
Duur: 112 minuten
Cast: Ryan Reynolds, Isla Fisher, Abigail Breslin
Genre: Romantische comedy

Ryan Reynolds speelt Will Hayes, een dertiger uit Manhattan die in een scheiding verwikkeld is. Dan begint zijn tienjarige dochter Maya (Abigail Breslin) hem uit te horen over het leven dat hij leidde voor hij getrouwd was.
Will begint haar zijn romantische ups en downs te vertellen, over het buurmeisje Emily (Elizabeth Banks), over zijn beste vriendin en zielsverwante April (Isla Fisher) en over de bruisende, vrijgevochten Summer (Rachel Weisz)… drie romances… drie gebroken harten.

Wanneer Maya de stukjes van haar vaders romantische puzzel probeert samen te leggen, begint ze in te zien dat de liefde toch niet zo eenvoudig of makkelijk is als ze dacht. Will, van zijn kant, beseft dat het in de liefde nooit te laat is voor een tweede kans

Een film die ik al meerdere keren heb gezien is toch wel de film Definitely, Maybe. Ik vind het een ontzettend origineel verhaal hebben en het is niet een standaard romantische comedy. De meeste romantische comedies hebben een standaard verhaal waar iedereen zelf een invulling aan kan geven, maar dit is een film waar je het einde niet van weet.

Definitely, Maybe is een heerlijke feelgood film

Definitely, Maybe gaat over een vader die zijn dochter verschillende liefdesverhalen verteld, en uit die liefdesverhalen moet zij kiezen wie haar moeder is. Ik heb continu meegedaan en geprobeerd te raden wie de moeder is, zo leuk vond ik deze film! Elke keer als ik deze film kijk krijg ik een feelgood gevoel. Ik ben dol op Definitely, Maybe en kan de film zeker aanraden om te kijken. Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je hem kopen op DVD via deze site.

Rating: 7/10

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.