Films

Film: Crazy, Stupid, Love

Crazy, Stupid, Love Titel: Crazy, Stupid, Love
Regie: Glen Ficarra
Verschenen: 8 september 2011
Duur: 118 minuten
Cast: Steve Carrel, Ryan Gosling, Julianne Moore
Genre: Comedy, drama, romantiek

Cal Weaver (Steve Carell) is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) een scheiding aanvraagt. Cal is weer vrijgezel en voelt zich verloren. Maar dan ontmoet hij Jacob Palmer (Ryan Gosling), een ware ladykiller die hem helpt de liefde en zijn mannelijkheid terug te vinden. Terwijl ongepaste verliefdheden en romantische ontmoetingen de revue passeren, ontdekken Cal en Jacob dat een player zijn zonder de juiste partner niet alleen dwaas en dom is: het is onmogelijk!

Crazy, Stupid, Love is een heerlijke film, laat ik daar mee beginnen.. Het is eigenlijk ontzettend zielig, vooral in het begin. Deze film heb ik denk ik ondertussen al 10 keer gezien, en elke keer als ik hem zie dan moet ik keihard lachen om de humor die voorkomt in de film. Laten we ook even zeggen dat de cast geweldig is. Ryan Gosling, Emma Stone, Steve Carell. Ik heb echt enorm genoten van de chemie tussen alle castleden, alles sloot echt goed op elkaar aan.

Crazy, Stupid, Love is een enorm verrassende film

Ik vind het een erg verrassende film, vooral het einde. Cal krijgt hulp van dé ultieme versierder (Jacob), en uiteindelijk kun je alle “stipjes” met elkaar verbinden. Het hele verhaal komt uiteindelijk bij elkaar. Heel grappig om te zien. Het is wel zo’n klassieke film waarvan je weet dat het uiteindelijk goed gaat komen, maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken. Ik heb de film al meerdere keren gezien, en iedere keer geniet ik er weer intens van. Zoveel humor, ik houd er van. Mocht je benieuwd zijn geworden naar Crazy, Stupid, Love, dan kun je hem hier kopen als DVD.

Rating: 8,5/10

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Annelieke februari 24, 2014 at 10:03

  Deze film heb ik nog steeds niet gezien. Ik ben wel heel benieuwd!

 • Reply Anne Solveig februari 24, 2014 at 16:50

  Deze moet ik ook nog steeds kijken!

 • Reply Vera februari 24, 2014 at 22:15

  Ik heb deze nog steeds niet gezien, maar nu moet ik wel binnenkort! 😀

 • Reply Lotte februari 26, 2014 at 21:24

  Snap je nu waarom ik één van de FBI-agenten in Smiley Gosling heb genoemd ;)?

 • Leave a Reply