Filmrecensies, Films

Film: Christmas Wedding Planner

December is dé maand als het gaat om kerstfilms. Toen ik Christmas Wedding Planner voorbij zag komen op Netflix, moest ik deze wel kijken. Hij bevat namelijk de perfecte ingrediënten voor een fijne film: liefde, een bruiloft en kerst!

Waar gaat de film Christmas Wedding Planner over?

De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste opdrachten in de war te gooien.

Kelsey Wilson heeft maar één droom: een succesvolle wedding planner worden. Wanneer ze de bruiloft van haar nicht Emily mag regelen, heeft ze de kans om zichzelf te bewijzen en neer te zetten als goede wedding planner. Wanneer ze alle denkt op de rit te hebben, komt Connor, de ex van Emily opeens opduiken. Maar niet zonder reden. Connor is een privédetective en gevraagd om de aanstaande man van Emily eens goed na te trekken. Maar Kelsey wil daar niks van weten! Deze bruiloft moet en zal doorgaan! Maar wat nou als Connor gelijk heeft, en er iets stoort aan de verloofde van Emily? Ze besluit om de handen met hem in een te slaan.

‘De perfecte film om op een koude avond samen met je vriendinnen te kijken’

Netflix heeft ontzettend veel leuke kerstfilms in haar aanbod. Eentje daarvan is Christmas Wedding Planner. Ik vond dit echt een hele leuke film. Het is een tikkeltje voorspelbaar, maar hé dat mag soms. Dit is een film waar je lekker bij weg kan zwijmelen, want god, wat mag die Connor er wezen. Ik vind daarnaast dat Kelsey een heel leuk personage is. Daarnaast komt er ook een oude bekende voor in de film, namelijk Kelly Rutherford, ook wel bekend als Lily van der Woodsen in Gossip Girl! Deze film kan ik echt aanraden als je op een koude winteravond een gezellige film samen met je vriendinnen wil kijken.

Christmas wedding planner

Titel: Christmas Wedding Planner
Regie: Justin G. Dyck
Verschenen: december 2017
Duur: 86 minuten
Cast: Jocelyn Hudon, Stephen Huszar, Kelly Rutherford
Genre: Romantiek

Rating: 7,5/10

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply