Films

Film: Bad Teacher

Bad Teacher Titel: Bad Teacher
Regie:  Jake Kesdan
Verschenen: 23 juni 2011
Duur: 92 minuten
Cast: Cameron Diaz, Justin Timberlake
Genre: Comedy

Het kan sommige docenten echt helemaal niets schelen. Neem nou Elizabeth (Cameron Diaz). Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, onfatsoenlijke gymleraar (Jason Segel). Haar wilde en waanzinnige plannen leren niet alleen haar leerlingen, maar ook haar collega’s en zelfs Elizabeth zelf een les als geen ander.

Bad Teacher stond al heel lang op mijn lijst om te kijken, maar elke keer kwam het er niet van. Toen hij laatst op TV was heb ik natuurlijk de kans genomen en de film gekeken. In het begin ergerde ik mij heel erg aan het verhaal, maar op den duur vond ik het een steeds leuker verhaal worden. Leuk feitje: Justin Timberlake en Cameron Diaz waren vroeger een koppel, en nu spelen ze met elkaar in een film. Ik had niet verwacht dat zij ooit samen in een film zouden spelen, en toch deden ze het erg leuk samen.

Bad Teacher is een film die leuk is voor één keer

Ik vind wel dat Justin een minder leuke rol heeft, hij speelt een nerd die écht extreem nerderig is. Het verhaal heeft een leuk (en best verrassend) einde. Een film die leuk is voor één keer om te kijken. Mocht je benieuwd zijn geworden naar de film, dan kun je hem via deze link kopen als DVD.

Rating: 5,5/10

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.