Filmrecensies, Films

Film: Avengers: Age of Ultron

Titel: Avengers: Age of Ultron
Regie: Joss Whedon
Verschenen: 22 april 2015
Duur: 141 minuten.
Cast: Robert Downey Jr., Scarlet Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jemery Renner.
Genre: Actie, avontuur, science fiction.

Wanneer een vredesprogramma van Tony Stark verschrikkelijk verkeerd gaat moet het team van superhelden de strijd aangaan met de kwade en alles vernietigende Ultron.

Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden.

Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt.

Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.

Mening:
Eindelijk is hij daar: het vervolg op de eerste Avengers film. Na talloze Marvelfilms, van Iron Man, Captain America en Thor is het nu tijd voor een nieuwe Avengers film. De Avengers zijn allerlei grote superhelden die samenwerken om de wereld te beschermen tegen (buitenaards) kwaad.

In het begin zie je dat de Avengers bezig zijn met de staf van Loki.  Daar leer je de Maximoff tweeling kennen, waarvan je meteen door hebt dat ze slechte bedoelingen hebben. Maar de échte slechterik dat is Ultron. Daarnaast kent deze film een hele boel nieuwe superhelden, waaronder Vision. Heel tof dat de Avengers nu worden uitgebreid.

De film heeft, zoals gewoonlijk, heel veel humor dat naar voren komt. Elk personage heeft zo zijn eigen momenten, zoals de sarcastische grappen van Iron Man. Ik vond dat deze film een stuk beter was dan de eerste film, maar dat mocht ook wel: er was veel meer geld uitgegeven om deze film mogelijk te maken dan bij de vorige film. De film duurde 2,5 uur, maar ik had echt niet door dat ik al zo lang in mijn stoel zat, omdat de film zo goed was. Ben je een liefhebber van actiefilms? Ben je niet vies van wat sci-fi? Zijn super helden jouw ding? Dan is dit zéker een mustsee.

Rating: 9/10

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Karlijn april 24, 2015 at 16:21

  Aah, nu ben ik echt zo benieuwd naar de film! Marvelfilms zijn sowieso altijd erg leuk 🙂

 • Reply Vanessa april 25, 2015 at 09:04

  Ik ga normaal vandaag ^^ spannend!

 • Reply beautifulday4makeup april 26, 2015 at 16:32

  Die wil ik ook nog zien. Gelukkig ga ik mijn vriend niet moeten overtuigen 😉

 • Reply Esther april 28, 2015 at 13:49

  Geweldige film! <3

 • Leave a Reply