Films

Film: Alles is Familie

Alles is familie Titel: Alles is Familie
Regie: Joram Lürsen
Verschenen: 2013
Duur: 132 minuten
Cast: Carice van Houten, Thijs Römer, Benja Bruijning
Genre: Romantiek, comedy

De film draait om de twee totaal verschillende broers Rutmer (Thijs Römer) en Charlie (Benja Bruijning) die samen voorbereidingen treffen voor het 40-jarige huwelijksfeest van hun ouders Jeanette (Martine Bijl) en Arend (Kees Hulst). Die gooien roet in het eten als zij aankondigen tijdelijk uit elkaar te gaan..

Mening over Alles is familie

Na Alles is Liefde (mijn favoriete Nederlandse film), kon ik niet wachten om Alles is Familie te zien. Net zoals in Alles is Liefde, speelt Carice van houten in deze film een hoofdrol. Veel mensen denken dat Alles is Familie een vervolg is op Alles is Liefde. Dat is echter niet zo.

Alles is Familie draait om familie De Roover. De film komt wat traag op gang en lijkt in het begin meer op een serie. Winnie (Carice van Houten) en muziekproducent Rutmer (Thijs Römer) willen graag een kind, maar Rut (aldus Winnie) heeft traag zaad. Winnie denkt gelijk aan kunstmatige inseminatie, en narcistische Rutmer wil iets van zichzelf terug zien in het kind dus besluit hij (achter Winnies rug om) het zaad van zijn broer te gebruiken. Ook bij de andere familieleden gaat het liefdesleven niet van een leien dakje. Rutmers ouders zijn uit elkaar en zwager Dick is nog altijd niet over de dood van zijn echtgenote heen.

De acteurs zijn magnifiek. Ik hou van Carice van Houten en zij speelt haar rol perfect. Ook de andere rollen zijn goed gecast. Kortom: met de cast is niks mis. Maar het verhaal mist gewoon iets. Waar bij Alles is Familie vijf verhaallijnen door elkaar liepen, zijn dat er hier eigenlijk maar twee. Ik zat te wachten op een extra verhaallijn die aan het einde ergens aansluit, maar die kwam helaas niet. Ik vond Alles is Familie minder leuk dan Alles is Liefde, maar ik heb me zeker een avondje vermaakt. Er zitten komische scènes in, maar ook zeker serieuze scènes.

Rating: 7/10

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

  • Nicole

    Ahhh, dit is zo’n geweldige film! Ik ging hierheen met mijn vriend op Valentijnsdag. Toch kan hij nog steeds niet tippen aan Alles is Liefde, vind ik zelf. Dat is één van mijn favoriete films aller tijden.

  • nike blazers girl 50's costume

    when you use kunzite, or any other very healing an element, be sure you detoxification and as well,as well as the services initially, not to mention on a normal schedule. during this stone backsplashes, the hue is able to diminishes using continuing experience of daylight, So it is important that the rock is stashed away decently. Kunzite is a marvellous, impressive slate, clearing away expand furthermore heighten every one of who want to buy it,
    [url=http://www.movelaria.arq.br/buyairmax.asp?p=629]nike blazers girl 50’s costume[/url]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.