Film: 21 Jump Street - Adorable Books

Film: 21 Jump Street

Titel: 21 Jump Street
Regie: Phil Lord, Chris Miller
Verschenen: 12 maart 2012
Duur: 109 minuten.
Cast: Channing Tatum, Jonah Hill,
Genre: Comedy, actie

 Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) haatten elkaar op de middelbare school. Schmidt was de nerd, Jenko de populaire sportieveling. Op de politieacademie komen ze elkaar weer tegen en worden ze beste vrienden. Wanneer ze geslaagd zijn, verwachten ze gelijk aan de slag te gaan om het kwaad te bestrijden. Ze worden echter parkwachters, geen heftige achtervolgingen en schietpartijen dus. Vanwege hun jeugdige uiterlijk komen Schmidt en Jenko terecht bij 21 Jump Street, een undercover project. Ze gaan terug naar high-school om te onderzoeken wie verantwoordelijk is voor het verkopen van de populaire maar gevaarlijke nieuwe drug H.F.S. (Holy Fucking Shit).

Mening:
Wat een heerlijke film is 21 Jump Street, en dat ligt niet alleen aan hunk Channing Tatum. Het aantal grappen komt in hoog tempo op je af, Tatum en Hill vormen een perfect komisch duo. Alles wat ze zeggen en doen heeft een grappige wending. Johnny Depp komt ook nog even om de hoek kijken, ik denk dat hij de remake van 21 Jump Street niet wilde missen. De film is namelijk gebaseerd op de gelijknamige serie (1987-1991) waar Depp een tieneridool werd.
Ik ga niet al te veel verklappen over de film, dat is simpelweg gewoon niet leuk! Je moet hem echt kijken als je zin hebt om te lachen. Deze film is ook uitermate geschikt om met je vriendje, je date of je broer te kijken. Actie, humor en hottie Channing Tatum, wat wil je nog meer?

Rating: 7,5/10

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply tamara augustus 20, 2012 at 09:44

  volgens mij klopt de foto er niet echt bij, ik zie de filmposter van the lucky one.
  vond de film grappig maar niet geweldig.

  • Reply admin augustus 20, 2012 at 10:17

   Klopt! Het was een foutje, heb het meteen bijgewerkt 🙂

 • Reply Anneke augustus 20, 2012 at 10:05

  Ik zat ook al: “huh?”
  De film lijkt me echt geniaal. Ik wilde er heel graag naartoe, maar mijn vriend won elke keer met het kiezen van de films. (En dat waren ook nog eens baggerfilms.)

 • Reply Vera augustus 20, 2012 at 10:25

  Deze film lijkt me erg grappig!

 • Reply Patricia augustus 20, 2012 at 19:14

  Die lijkt me grappig en channing tatum dus dat is een pluspunt

 • Reply Joany augustus 21, 2012 at 08:06

  Deze heb ik ook gezien, inderdaad super grappig. 🙂 Ook leuk de cameo van de originele castleden.

 • Reply Romy augustus 23, 2012 at 17:05

  Deze film wil ik ook nog zien, alleen ben ik volgens mij de enige die niet kijkt omdat Channing Tatum erin speelt, haha.

 • Leave a Reply