Young adult

Onze favoriete Young Adult boeken

Liefde & Gelato

Deze week staat alles in het teken van Young Adult op Adorable Books! Vandaag delen wij onze favoriete Young Adult boeken. 

Danique E.: Ik vind de Silber serie van Kersten Gier heel erg leuk! Het is een super originele serie en erg prettig geschreven. Bomvol avontuur! Ook vind ik Wij Leugenaars van E. Lockhart heel goed. In een woord: OMG. Dat einde. Ik kan er nog steeds niet over uit. Ook Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch is een heerlijk verhaal. De perfecte combinatie van Italië, liefde en mysterie.

Alles wat je lief is2

Yara: Mijn drie favorieten zijn Ik geef je de zon van Jandy Nelson, Waar het licht is van Jennifer Niven en Alles wat je lief is van Nicola Yoon. Ik geef je de zon is echt mijn all time favorite book. Als er een boek moet noemen dat me zoveel liefde heeft gegeven (en tegelijkertijd ook heel veel verdriet heeft gedaan) is het dit boek wel. Nelson heeft me echt geraakt! Over Waar het licht is had ik niet zoveel verwachtingen, maar toen ik was begonnen was ik helemaal hooked. Dit boek zit bomvol emoties en ik kon niet stoppen met huilen aan het eind. Ik ben dol op dit soort verhalen die je zo intens weten te raken. Alles wat me lief is is sowieso mijn favoriete boek van 2016. Het verhaal zit zo goed in elkaar! Mocht je dit boek nog niet hebben gelezen: vooral doen.

liefdesbrievenaandesterren

Danique V.: Ik vond Eenzaam en extreem ver weg van Kate Ling heel mooi. Hij las lekker door en is een tikje origineler dan de meeste Young Adult boeken. In mijn hoofd was het al een film! Verder vind ik Liefdesbrieven aan de sterren van Ava Dellaira ook super origineel doordat het boek is geschreven aan de hand van brieven. Het hele boek houdt je in spanning tot de laatste bladzijde! Een wereld zonder hemel van Veronica Rossi is ook een heel bizar boek. Als je het eenmaal door hebt, is dit boek echt geweldig.

Tedje: Eerlijk is eerlijk, ik lees niet zoveel Young Adult boeken in vergelijking met Danique E., Yara en Danique V. Ik ben vooral van de thrillers, chicklits en de romans. Maar heel af en toe lees ik ook eens een Young Adult boek. Ik kon natuurlijk niet om The Hunger Games uit en daar heb ik echt intens van genoten. Wat een fijne boeken! Ik heb alle delen in een ruk achter elkaar doorgelezen. Ook vond ik The Fault in Our Stars van John Green echt ge-wel-dig. Wat heeft dit boek me geraakt en wat moest ik huilen!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *