Boekrecensies,  Fantasy

Verraad (Nachtschade #2.5) – Andrea Cremer

VerraadTitel: Verraad (Nachtschade #2.5)
Auteur: Andrea Cremer
Verschenen: november 2012
Pagina’s: 22
Uitgever: Boekerij

Ansels wereld stort in als de roedel van zijn ouders uit elkaar valt. Door het verraad van zijn zus Calla is niet alleen zijn toekomst niet meer zeker, Ansel moet ook opdraaien voor haar misdaden. In handen van de Hoeders is hij aan zijn lot overgelaten. Bang en alleen doet hij het enige wat hij kan om te overleven: heulen met de vijand. Alleen betekent dit dat hij de enige persoon van wie hij onvoorwaardelijk houdt moet verradenā€¦


Mening over Verraad

Verraad is een mini boekje. Heerlijk, op zijn tijd. Ik had hem in een kwartier uit.

Dit is een klein verhaal tussen deel twee en deel drie in. Andrea Cremer legt kort uit waarom Ansel de dingen heeft gedaan die eerder zijn voorgevallen en wat er is afgespeeld toen Calla weg was. Het geeft meer duidelijkheid en leest ontzettend vlot door.

Toen ik het boek uit had vond ik het ook ontzettend jammer dat het was afgelopen. Om te lezen uit Ansel zijn positie vond ik echt heel leuk. Jammer dat de auteur dit niet al eerder had gedaan! Ik heb nu nog meer zin om verder te gaan met de serie en om hem uit te lezen. Zo’n tussenboek voedt tijdelijk je verslaving waardoor je weer even kan wachten tot een nieuw boek verschijnt. Zeker omdat hij ook zo kort is.

Kort gezegd: een heerlijk boek om even tussendoor te lezen. Het is fijn geschreven en je kunt er weer even tegenaan.

Meer recensies lezen van de boeken van Andrea Cremer? Klik dan hier.

Rating: 5/5

De link naar het gratis e-book

(om hem op te slaan kan het zijn dat je even met je rechter muisknop moet klikken en dan “opslaan als”, anders kom je op een site met allemaal tekens)

 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.