Boekrecensies,  Fantasy

Razernij & duister weerzien (The vampire diaries #3, #4) – L.J. Smith

Razernij & duister weerzien Titel: The vampire diaries: razernij & duister weerzien
Auteur: L.J. Smith
Verschenen: 2010
Pagina’s: 367
Uitgever: Boekerij
Originele titel: The Fury & Dark Reunion

De strijd tussen Damon en Stefan lijkt beslecht: Elena is geworden waar ze altijd bang voor was – ze is nu een vampier, en gebonden aan Damon. Maar de strijd tussen de broers is nog niet helemaal voorbij. Ze willen elkaar nog treffen voor een laatste strijd. Maar de wereld draait niet alleen om hun eeuwenoude vete. Elena is er ook nog, met haar nieuwe vampierkrachten. En – zo blijkt – er zijn nog andere, veel gevaarlijkere vijanden…

Mening over Razernij & duister weerzien:

Razernij & duister weerzien bevat deel 3 en 4 van The Vampire Diaries serie. Het is wederom weer een ontzettend spannend boek! Ik heb echt momenten gehad van ‘OMG’ en ‘Waarom?’. Het boek is een echte pageturner, het is spannend, totaal niet voorspelbaar, maar soms denk je wel van ‘dit is wel heel erg nep’. Maar het is dan ook een fantasie boek, dus dat mag. Het boek, is net als de vorige delen, echt heel erg anders dan de serie. Daarom verwachtte ik dingen totaal niet en was ik af en toe in shock. Maar het is zeker een leuk boek! Toch blijf je zo nu en dan vergelijken met de serie, dus het is fijn dat het niet teveel op elkaar lijkt.

Er zijn nog meer delen van de serie, dus die wil ik nog zeker lezen. Ben jij dol op spanning, fantasie en liefde? Dan is Razernij & duister weerzien zeker iets voor jou. Als je niet van fantasie houdt, en iets te snel ‘nep’ vindt, dan is dit boek niks voor jou. Ik vond het geweldig, en hartstikke lekker om te lezen. Je hebt hem in een mum van tijd uit, dat kan ik je in ieder geval garanderen!

Benieuwd naar het eerste en tweede boek? Klik hier voor de recensie van deel 1 en deel 2.

Rating: 4/5

bol-button

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *