Boekrecensies,  Fantasy

Pandemonium (Delirium #2) – Lauren Oliver

PandemoniumTitel: Pandemonium
Auteur: Lauren Oliver
Verschenen: 2012
Pagina’s: 352
Uitgever: The House of Books

Deze fascinerende roman zindert van het vuur van fel verzet, verboden liefde en de vonken van een revolutie die op het punt staat uit te barsten. Lena is in de Wildernis beland, zonder Alex, maar met vele anderen die hebben besloten het leven in eigen hand te nemen. Een ruig en hard leven, zonder luxe, maar met liefde.

Mening over Pandemonium

OMG. Daar moet ik gewoon mee beginnen. Ik heb maanden uitgekeken naar dit boek, maar het kwam er maar niet van dat ik hem daadwerkelijk las. Een paar weken geleden was het eindelijk zo ver. Ik kon beginnen in Pandemonium. Eindelijk ging het verhaal verder waar het gebleven was, en dat was zeer spannend. Lena belandt in de wildernis, maar heeft Alex achter moeten laten omdat die werd aangevallen. Dagen strompelt ze door het bos, tot ze wordt gevonden door Raaf. Raaf hoort bij het Verzet, dat tegen het DVA is (Delirium Vrij Amerika). Lena heeft er moeite mee om haar verleden los te laten en Alex dus ook. Maar dan ontmoet ze iemand.. En opeens veranderd er heel veel in het nieuwe leven van Lena. Maar ze moet er ook voor zorgen dat ze in leven blijft…

OMG!! Dit boek heeft mij weer zo verrast. Ik werd iedere bladzijde meegesleurd in het verhaal en het liet me gewoon niet los. Jezus, wat een geweldige schrijfstijl heeft Lauren Oliver. Hoewel het boek hartstikke verzonnen is, lijkt het net alsof je je in de wereld begeeft van Lena. Het is spannend, verrassend en het einde had ik helemaal niet verwacht. Wat een einde! Ik moet verder lezen maar helaas komt Requiem (het derde deel in de Delirium serie) pas in oktober uit in Nederland. Nog even afzien dus. Maar die ga ik meteen lezen zodra hij uit is, want ik MOET gewoon weten hoe dit afloopt… Voor als je het nog niet begrepen had, ik ben dus mega fan van dit boek. Aanrader!

Meer recensies lezen van de boeken van Lauren Oliver? Klik dan hier.

 

Rating: 5/5

bol-button

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *