De flirt (Nachtschade #1) - Andrea Cremer - Adorable Books
Boekrecensies, Young adult

De flirt (Nachtschade #1) – Andrea Cremer

Titel: De flirt
Auteur: Andrea Cremer
Verschenen: Januari 2012
Pagina’s: 384
Uitgever: Boekerij

Terwijl andere tienermeisjes dagdromen over jongens, ziet Calla voor zich hoe ze de keel van haar vijanden doorbijt. En ze twijfelt er geen moment aan dat dat haar bestemming is. Calla is nu eenmaal geboren als krijger, en op haar achttiende verjaardag zal ze het alfavrouwtje worden van de volgende generatie Waker wolven.
Totdat ze een rondtrekkende, knappe mensenjongen van haar eigen leeftijd redt. De jongen draagt een geheim met zich mee dat niet alleen het leven van de roedel volkomen op zijn kop zet, maar ook het voortbestaan van de wereld die Calla tot nu toe heeft gekend.

Mening:
Ik moest mijn aandacht ontzettend goed bij het boek houden in het begin. Er is vrijwel geen inleiding en je wordt zomaar in het diepe gegooid. Even twijfelde ik zelfs of ik wel deel 1 had meegenomen en niet al een ander deel. Wel begint het boek al meteen spannend waardoor het niet heel erg lastig is om je aandacht er goed bij te houden. Na enige hoofdstukken begin je alles goed te begrijpen en wordt alles duidelijk, vanaf dat moment kan je niet meer stoppen met lezen. Je leeft echt heel erg mee met Calla die tussen twee liefdes in zweeft. Het verhaal is origineel. Ik had vrijwel nog geen verhaal gelezen dat over een roedel wolven ging en die konden veranderen naar mensen. “geen weerwolven” zoals ze in het verhaal zeggen. Dit verhaal is zeker een aanrader, ik kan niet wachten tot ik deel twee kan gaan lezen!

Rating: 4/5

bol-button

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Vera augustus 19, 2012 at 13:49

  Ik ben erg benieuwd geworden naar dit boek!

 • Reply Joany augustus 19, 2012 at 17:25

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Het doet me een beetje denken aan Bloed en Chocolade. Ook een erg leuk boek.

 • Reply Dieuwke augustus 20, 2012 at 11:35

  Klinkt goed!!
  Moet zeggen dat je recensies steeds beter worden 😉 Ik zie je groeien 😉

 • Leave a Reply