Boekrecensies,  Young adult

De flirt (Nachtschade #1) – Andrea Cremer

De flirtTitel: De flirt
Auteur: Andrea Cremer
Verschenen: Januari 2012
Pagina’s: 384
Uitgever: Boekerij

Terwijl andere tienermeisjes dagdromen over jongens, ziet Calla voor zich hoe ze de keel van haar vijanden doorbijt. En ze twijfelt er geen moment aan dat dat haar bestemming is. Calla is nu eenmaal geboren als krijger, en op haar achttiende verjaardag zal ze het alfavrouwtje worden van de volgende generatie Waker wolven.
Totdat ze een rondtrekkende, knappe mensenjongen van haar eigen leeftijd redt. De jongen draagt een geheim met zich mee dat niet alleen het leven van de roedel volkomen op zijn kop zet, maar ook het voortbestaan van de wereld die Calla tot nu toe heeft gekend.

Mening over De flirt

Ik moest in het begin mijn aandacht ontzettend goed bij het boek houden. Er is vrijwel geen inleiding en je wordt zomaar in het diepe gegooid. Even twijfelde ik zelfs of ik wel deel 1 had meegenomen en niet al een ander deel. Wel begint het boek al meteen spannend waardoor het niet heel erg lastig is om je aandacht er goed bij te houden.

Na een paar hoofdstukken begin je het verhaal goed te begrijpen en wordt alles duidelijk, vanaf dat moment kan je niet meer stoppen met lezen. Je leeft echt heel erg mee met hoofdpersoon Calla die tussen twee liefdes in zweeft. Het verhaal is origineel en de schrijfstijl van Andrea Cremer is heel prettig. Ik had vrijwel nog geen verhaal gelezen dat over een roedel wolven ging en die konden veranderen naar mensen: “geen weerwolven” zoals ze in het verhaal zeggen. Dit verhaal is zeker een aanrader doordat het anders is dan je gewend bent en de prettige schrijfstijl, ik kan niet wachten tot ik deel twee kan gaan lezen!

Meer recensies lezen van de boeken van Andrea Cremer? Klik dan hier.

Rating: 4/5

bol-button

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.