Overig

Fangirl alert, Harry Potter shirt @ Primark!

Ik denk dat veel mensen die onze blog bezoeken gek zijn op de Harry Potter boeken en films. Ik ook. Ik ben een fangirl. Die films heb ik al triljoenen keren gezien, de boeken al meerdere keren gelezen en als de films op tv zijn dan moet ik ook zeker kijken. Mijn vriend wordt er soms echt gek van, haha! Laatst kocht ik bij de Primark een Harry Potter shirt, die moet ik met jullie delen.

Harry Potter shirt

Al weken – nee máánden – was ik op zoek naar hét Harry Potter shirt dat verkocht wordt bij de Primark. Een Harry Potter shirt met de huizen er op. Een shirt met een geweldig model, een geweldige kleur én geweldige bedrukking. En toen, tijdens een onverwacht bezoek aan de Primark vond ik hem. Ik ben nog nooit zo blij geweest. Hij kostte maar €7,- en zit heerlijk. Lekker wijd – niet te wijd -, leuke mouwen en een leuke kleur. Daarom show ik hem vandaag!

Het Harry Potter shirt is al enige tijd in de winkels te vinden van Primark, maar hij is zo populair dat hij snel uitverkocht is. Zoals gezegd is het shirt €7,- en voor die prijs kun je hem als Harry Potter fan niet laten liggen. Vind ik zelf dan!

Heb jij al een Harry Potter shirt gescoord bij Primark?

Previous Post Next Post

17 Comments

 • Reply Mel@thedailyprophecy juli 7, 2014 at 14:16

  Elke keer als ik naar de Primark ga, speciaal voor dat shirt, hebben ze hem niet 🙁 Mazzelaar! Ik moet snel maar weer eens een kijkje nemen of ze hem hebben aangevuld.

 • Reply Britt juli 7, 2014 at 14:17

  Ik heb hem ook! Hij is echt geweeeldig! Ik heb laatst ook een Gryffindor shirt bij de Primark gekocht. Zelfde model en alles. Echt perfect!

 • Reply Dieuwke juli 7, 2014 at 14:17

  oooo!! Ik moet binnenkort echt weer naar Zaandam!

 • Reply Emmy juli 7, 2014 at 14:23

  Ze hebben ook van elke afdeling een shirt! Die kosten 8 euro. 🙂 Ik heb deze en een slytherin shirt.

 • Reply Iris juli 7, 2014 at 14:26

  Ohhh die is zo leuk! Ik ben jaloers. Ik wist helemaal niet dat ze dit soort dingen bij de Primark hadden!

 • Reply Annabel juli 7, 2014 at 14:50

  Die is echt heel leuk!

 • Reply Lieke juli 7, 2014 at 15:11

  Deze wil ik ook zo graag ._. En 7 euro is echt niks!

 • Reply Kelly juli 7, 2014 at 15:32

  Wat een tof shirt!

 • Reply Tessa juli 7, 2014 at 17:15

  Gaafff!! Ik ga deze week naar de Primark. Op hoop van zegen dan maar…

 • Reply JustUsForYou juli 7, 2014 at 17:23

  OMG dat shirt is amazing!
  Ik (Michelle) ben een super grote fan, maar zit nu in Turkije dus ik kan hem helaas niet kopen 🙁
  Duimen dat hij er over een paar dagen nog steeds ligt!

 • Reply Laura juli 7, 2014 at 17:50

  Laat ik nou net naar de Primark gaan vrijdag^^ Hopelijk hangt die daar dan want ik vind hem hartstikke leuk!:)

  • Reply Rena juli 22, 2016 at 09:22

   Weeds and pests are one thing, but isn’t “annoying tar2#ndei&e82l1; simply a compliment? Many a tailender would be proud of annoying the bowling attack by hanging around longer htan expected. Partisan, but hardly derisive.

 • Reply Esther juli 7, 2014 at 18:22

  Ik vind het shirt wel leuk, maar ik weet niet of ik er mee ga lopen, het is gelijk weer zo’n hype.

 • Reply Angelica juli 7, 2014 at 20:05

  Jammer genoeg kom ik het shirt ook nooit tegen! Overigens staat het shirt je super goed :)!

 • Reply Zina juli 7, 2014 at 22:35

  Oh wauw, dat shirt is echt heel leuk! Mooie kleur ook, staat je goed!

 • Reply Jolien juli 8, 2014 at 00:12

  Wat een geweldig shirt!! <3

 • Reply Yacintha juli 8, 2014 at 15:22

  Oh die wil ik zo graag hebben. Gelukkig is primark dicht bij mijn huis in de buurt en kan ik snel even langsgaan om het shirt te kopen

 • Leave a Reply