TV-series

Er komt een spin-off van Pretty Little Liars!

pretty little liars the perfectionists

Pretty Little Liars-fans opgelet: er komt een spin-off van Pretty Little Liars genaamd Pretty Little Liars: The Perfectionists. De spin-off is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Shepard, die ook de andere delen in de PLL-reeks schreef. OMG! 

Dit jaar werd het zevende en tevens laatste seizoen van Pretty Little Liars uitgezonden. Hoera, want wij waren er eerlijk gezegd wel een beetje klaar mee. Maar nu maakte The Hollywood Reporter dus bekend dat Freeform deze spin-off gaat uitzenden. Net nu we dachten dat de meiden van Pretty Little Liars voor altijd uit ons leven waren verdwenen. Niet dus! Het is al bekend dat Sasha Pieterse (Alison in PLL) en Janel Parrish (Mona) zullen terugkeren in de nieuwe serie.

Pretty little spin off. It’s happening. #PLLThePerfectionists w @sashapieterse27 and @janelparrish

Een bericht gedeeld door Marlene King (@imarleneking) op

Waar gaat Pretty Little Liars: The Perfectionists over?

De serie zal gaan draaien om het stadje Beacon Heights, waar iedereen perfect lijkt te zijn. Maar niets is wat het lijkt. Het perfectionisme van de inwoners leidt uiteindelijk tot een moord. Achter iedere Perfectionist schuilt een geheim. Begint Pretty Little Liars dan weer helemaal opnieuw? Het lijkt er wel op, je frustraties kunnen dus weer gaan beginnen. Eigenlijk hadden we al afscheid genomen van de meiden van PLL, maar stiekem zijn we toch benieuwd naar wat The Perfectionists te bieden heeft en of deze serie ons net zo lang kan boeien als Pretty Little Liars.

Er werd al eens eerder een spin-off van Pretty Little Liars gemaakt, namelijk Ravenswood. Na een seizoen werd deze serie stopgezet vanwege tegenvallende kijkcijfers. Zou The Perfectionists het beter gaan doen? Wij zijn heel benieuwd. Er is nog niks bekend over een datum, maar zodra we die weten, brengen we jullie natuurlijk op de hoogte!

Ga jij The Perfectionists kijken? 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply k september 26, 2017 at 12:44

  Ik heb zelf een paar jaar terug het boek van The Perfectionists gelezen. Ik vond ‘m leuk, maar niet fantastisch, dus ik weet nog niet helemaal wat ik van de serie ga vinden! Nieuwsgierig ben ik wel 🙂

 • Reply Maud september 26, 2017 at 12:53

  Ik wil het wel gaan kijken, maar ik weet nog niet of ik het leuk ga vinden

 • Reply Diane september 26, 2017 at 15:31

  Klinkt een beetje als Desperate Housewives 2.0 😉

 • Reply Jessica J. september 27, 2017 at 09:52

  Ravenswood was echt een ramp. Het enige goede aan die serie was Tyler Blackburn en het feit dat ik de muziek van Agnes Obel leren kennen heb, haha.

 • Leave a Reply