Nieuws

Komt er een nieuwe Harry Potter film?!


Wij hopen van wel! Er gingen al langer geruchten over dat Harry Potter and the Cursed Child verfilmd zou worden, maar nu blijkt het allemaal misschien écht waar te zijn.

Natuurlijk nemen we het nog met een korreltje (of brok) zout, maar wij begonnen goed te hyperen toen we dit nieuws lazen.

Nog niks is bevestigd, maar het zou natuurlijk onwijs tof zijn als dit nieuws straks echt werkelijkheid gaat worden. Als de film er komt, laat hij nog wel even op zich wachten. De film zou dan moeten uitkomen in 2026, dan is het 19 jaar nadat Deathly Hallows uitkwam en precies de tijd waarin Harry Potter and the Cursed Child zich afspeelt. Er wordt zelfs gezegd dat er al is gepraat met de oude acteurs of zij eventueel geïnteresseerd zouden zijn in het spelen van deze rollen. Ze zouden dan de perfecte leeftijd hebben.

Radcliffe zelf zei echter eerder in september in een interview dit: “I’m never going to close the door, that would be a stupid thing to do. But I think I’ll be happy enough and secure enough to let someone else play it. At the moment it’s not even a concern because I’m too young to play the character, but even in 10 years’ time, I would still feel strange about going back to it.”

Goed, nu we dit allemaal weten zal de kans dat het daadwerkelijk gaat gebeuren niet enorm groot zijn. Laten we ook niet vergeten dat JK Rowling nog niks heeft gezegd hierover. Wij wachten rustig het officiële nieuws af…

Edit: Ondertussen laat JK Rowling zelf weten:

Bron: Digital Spy

7 Comments

 • Bianca Schrijft

  Misschien ben ik een van de weinige, maar stiekem ben ik een klein beetje blij dat het niet waar is. Ik heb er echt een hekel aan, als dingen worden uitgemolken tot en met. Zelf was/ben ik geen fan van het scriptboek van het vervloekte kind, maar ben opzicht wel benieuwd naar het toneelstuk zelf. Om er 3 films van te maken lijkt me zeer onverstandig.

 • Story addict

  Ik vind het stom als ze 1 boek uitrekken tot 3 films. Hetzelfde als bij The Hobbit. Toen ik daarvan deel 1 aan het kijken was, wist ik nog niet dat er nog een deel 2 en 3 zouden komen, en ik was zeer teleurgesteld toen de film eindigde (ik moest namelijk nog wachten tot de andere delen uitkwamen). Het was te zeer opgerekt, inderdaad uitgemolken zoals Bianca hierboven zegt. Langdradig ook: bij deel 3 ben ik na een kwartier in slaap gevallen, het kon me niks meer interesseren, ook al had ik zo lang op de film gewacht. Als ze van The Cursed Child 1 film maken, dan zou ik dat wel weer leuk vinden (zoals bij Fantastic Beasts and where to find them, daar vond ik de boeken en de film elkaar prima ‘aanvullen’).

 • Esther

  Ik was ook niet super enthousiast over de screenplay van cursed child, sommige karakters voelde gewoon niet het zelfde als in de eerste zeven boeken. Ik ben blij dat ze hier geen films van gaan maken. Ik ben wel echt mega enthousiast over de fantastic beasts serie! Newt Scamander is echt geweldig! #hufflepuffpride

 • Esther

  Ik ben blij dat het er niet komt.. ik ben een grote fan van Harry Potter, de films en boeken waren geweldig. Maar als er weer een film zou komen, zou het echt uitgemolken worden.

 • bente

  ik hoop dat er een nieuwe film komt het wordt een beetje saai ik kijk altijd de zelfde films ik ga wel die nieuwe boeken kopen alleen ik vindt het stom dat voldemoord dood is wie wordt dan de slechte rik

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *