Nieuws

Er komt een film over Voldemort!


Harry Potter fans kunnen hun hart ophalen. Er komt namelijk een (soort van) film over Voldemort dit jaar! Benieuwd naar de details? Klik dan snel verder.

Nee, Warner Bros, de filmmaatschappij achter de Harry Potter films, heeft dit niet bedacht. En ze waren er ook niet erg blij mee. De film over Voldemort is dus een op zichzelf staand project. Het is zelfs gemaakt door een aantal fans, kun je nagaan hoe gepassioneerd de fans wel niet kunnen zijn! De naam die ze hebben bedacht luidt als volgt: Voldemort: Origins of the Heir.

Waarover gaat de film?
De film gaat over het leven vóór Voldemort. Voordat hij dus de dark Voldemort werd. Het verhaal gaat over de heks Grisha Mac Laggen, zij is de erfgenaam van Griffoendor. Voordat je als fan gaat zeggen dat zij niet bestaat, dat klopt! Ze is speciaal bedacht door de fans. Het verhaal speelt zich af in 1943. Er was een schandaal rondom Hepzibah Smith, een afstammeling van de Huffelpuff-familie, dat alles op z’n kop zette. Als er een moord niet wordt opgelost, gaat de heks Grisha op onderzoek uit. En dan komt ze uit bij Tom Marvolo Riddle (Voldemort dus).

Eerste trailer
De makers hebben de eerste trailer online gezet. Wel was het even overleggen met de originele makers van de Harry Potter films. Er is zelfs een rechtszaak tegen geweest! Nu zijn ze het er gelukkig over eens. De makers mogen de film maken, maar alleen gratis op Youtube laten zien (yay!!)
Eind 2017 zou de film via Youtube te zien moeten zijn. Wij zijn erg benieuwd of dit een hit of een grote flop gaat worden. Bekijk de trailer hieronder.

Wat vind jij van een film over Voldemort?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Katrien mei 31, 2017 at 13:37

  De Harry Potter-fan in mezelf is stiekem toch wel benieuwd! Hopelijk is het ook echt leuk!

 • Reply Sien mei 31, 2017 at 13:39

  Ben benieuwd! Ik zou het zeker wel een kans geven 🙂

 • Reply Tamara TS mei 31, 2017 at 13:58

  Ja, ik verheug me er flink op! Ik vond de fanfilm over Perkamentus en Grindelwald en Severus Snape & The Marauders ook geweldig, dus ik hoop dat deze film net zo mooi gaat worden.

 • Reply Bianca Schrijft mei 31, 2017 at 15:26

  Vet!! Me toch maar eens verdiepen in fanfilms.

 • Reply Nessa mei 31, 2017 at 19:43

  Ik heb ooit eens een fanfilm (over de Marauders, geloof ik) geprobeerd te kijken, maar ik vond t behoorlijk teleurstellend en heb ‘m halverwege ook uit gezet… Net als met HP fanfiction, kan ik ook nooit echt inkomen.. Dus ja, ik hou het denk ik gewoon bij de Fantastic Beasts films!

 • Reply Esther juni 1, 2017 at 20:51

  Dit lijkt me echt zo cool!!! Ik verheug me er echt op!! en mag ik zeggen dat ik deze voldemort eigenlijk best hot vind? 😉

 • Reply nicky juni 1, 2017 at 21:37

  Ik weet het nooit zo goed met dit soort films. Ik vind dat het op een gegeven moment wel gewoon klaar is met een serie. Harry Potter was en is leuk: maar laat het gewoon bij de 8 films en 7 boeken. Fantastic beasts vind ik dan wel weer leuk omdat dat in de wereld van Harry Potter is en niet per se iets te maken heeft met HP zelf.

 • Leave a Reply