Films, Verwacht

Er komt een Zwaar Verliefd! film van Chantal van Gastel

zwaar verliefd film

Geweldig nieuws voor alle liefhebbers van het boek Zwaar verliefd! van Chantal van Gastel. Volgend jaar oktober komt namelijk Zwaar verliefd! de film in de bioscoop. En wij kunnen niet wachten! 

De Zwaar!-trilogie met Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd! en Zwaar verguld! is een trilogie waar ik enorm van heb genoten en zelfs meerdere malen heb herlezen. Ik kon gewoon geen afscheid nemen van Isa en Ruben. En dat hoeft nu dus ook niet, want in oktober 2018 draait de film Zwaar verliefd! in de bioscoop.

Waar gaat de film Zwaar verliefd! over? 

Isa is een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

De hoofdrollen worden vertolkt door Barbara Sloesen (bekend van Mannenharten 2, Rokjesdag, Celblok H en GTST) en Jim Bakkum. Ik vind vooral Barbara Sloesen ge-wel-dig gecast voor de rol van Isa. Verder hebben Abbey Hoes (van onder meer Razend, Zwarte Tulp en VRijland) en Liza Sips een rol in de film. Dat maakte distributeur Dutch FilmWorks maandag bekend.

Sloesen speelt in Zwaar verliefd! haar eerste grote hoofdrol. Sloesen en Bakkum waren al eerder samen op het grote doek te zien, namelijk in de film Onze jongens. De opnames vinden plaats in Den Bosch en de film wordt geregisseerd door Jamal Aatache.

Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar oktober en we gaan het boek Zwaar verliefd! (dat in 2008 uitkwam) van Chantal van Gastel zéker nog een keer lezen voor die tijd!

Nieuws! Groot nieuws, belangrijk nieuws, fantastisch nieuws. Nee, geen nieuw boek (nog niet), maar haast nog beter! Zwaar verliefd! wordt verfilmd. Nu weten jullie eindelijk hoe het komt dat er nog geen nieuw boek van mij op de planning staat. Ik ben zo druk bezig geweest met dit project en hoe concreter het werd, hoe meer ik er door opgeslokt werd. Afgelopen dinsdag was de eerste draaidag en ik kan al verklappen dat die mij veel vertrouwen gaf in het eindresultaat. Ik ben zo blij dat ik het nu eindelijk met jullie kan delen en ik ga jullie natuurlijk meenemen in het hele proces. Dit is zo gaaf om mee te maken en jullie als lezers horen hier ook deel van uit te maken, want Isa en Ruben zijn ook van jullie! Zorg dat je niets mist en volg @zwaarverliefdfilm. Ik hoop dat jullie net zo blij zijn als ik. Tell me! Hoe vinden jullie het om Isa en Ruben straks in de bioscoop te zien? En laten we het straks even over de cast hebben, want die is AWESOME! Maar dat verdient een apart bericht, dus hou me in de gaten vandaag! * * * #zwaarverliefdfilm #ditnajaar #oktoberindebios #hetgaatechtgebeuren #film #movie #majormotionpicture #bijnatemooiomwaartezijn #instamoments #bucketlist #droomdieuitkomt #dreamsdocometrue #lifeofawriter #niettegeloven

Een bericht gedeeld door Chantal van Gastel (@chantalvgastel) op

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply