Algemeen,  Netflix

Er komen 5 nieuwe Netflix Originals aan!

Netflix
Als er een nieuwe Netflix Original opstaat, ben ik eigenlijk altijd wel nieuwsgierig. De meeste films en series die zij tegenwoordig maken zijn hartstikke goed! Nu heeft Netflix vijf trailers vrijgegeven van de komende Netflix Originals. Benieuwd?

The Holiday Calendar

Jaaa, de kerstfilms komen er weer aan!

The Holiday Calendar wordt een heerlijke feelgoodfilm, met een hoofdrol voor Kat Graham. De actrice is bekend van haar rol in The Vampire Diaries. Zij erft een adventskalender van haar oma en die blijkt magisch te zijn.
Deze film is vanaf 2 november te zien.

Super Drags: Red Band Slayage

Super Drags: Red Band Slayage gaat over drie homoseksuele collega’s. Ze werken in het dagelijks leven in een warenhuis, maar in de nachtelijke uren zijn ze superhelden drag queens. Ze binden de strijd aan met de kwade drag queen Lady Elza.
Deze film is vanaf 9 november te zien.

The Degenerates (seizoen 1)

The Degenarates bestaat uit zes komediespecials.
Daarin verkennen ze de grove en obscene kant van komedie. De komieken die aan het woord zijn zoeken dan ook regelmatig de grens op en zullen daarom meer dan eens voor gefronste wenkbrauwen zorgen.
Deze serie is vanaf 30 oktober te zien.

Bird Box

In Bird Box spelen onder andere Sandra Bullock, Trevante Rhodes, Sarah Paulson en John Malkovich de hoofdrollen en moeten ze vluchten voor een mysterieuze kracht, die er voor zorgt dat de wereld met uitsterven bedreigd wordt. Er is één plek waar ze kunnen overleven, maar die plek moeten ze zien te bereiken terwijl ze geblinddoekt zijn.
Deze film is te zien vanaf 21 december.

Narcos: Mexico (seizoen 1)

Er begint een nieuw tijdperk voor Narcos en daar hoort een nieuwe titel bij: Narcos: Mexico. Het strijdtoneel verplaatst zich dan ook van Colombia naar Mexico, waar de drugsoorlog onverminderd verder gaat. Het is de jacht van DEA-undercoveragent Kiki Camarena, gespeeld door Michael Pena, op het Guadalajara-kartel, maar dat blijkt een gevaarlijk avontuur.
Deze serie is te zien vanaf 16 november.

Naar welke films of series kijk jij uit?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *